Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:35, 10. 8. 2019.

| Sport

Prva liga: pobede ekipa sa juga Srbije, Dinamo na vrhu tabele

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Dinamo
Dinamo: Na vrhu tabele; foto: Vanja Keser

Drugi put zaredom je Dinamo zabeležio pobedu na svom terenu nakon preokreta, a u 2. kolu Prve lige Vranjanci su sa 2:1 (1:1) savladali OFK Bačku i tako zaposeli vrh tabele drugog ranga takmičenja. Prvu pobedu u ovoj ligi zabeležio je pirotski Radnički koji je kod kuće bio bolji od Metalca (2:1).

Dinamo je uz kruševački Trajal jedina ekipa sa maksimalnim učinkom, ali su vranjski igrači na prvoj poziciji zbog bolje gol-razlike. Drugu pobedu u prvenstvu ekipa iz Vranja ostvarila je nakon preokreta pošto je OFK Bačka povela već u 2. minutu golom Nemanje Milovanovića.

Nije trebalo Dinamu mnogo da dođe do izjednačenja pošto je u 15. minutu Mlađan Stevanović bio precizan. Pobedu domaćinu (2:1) doneo je autogolom Dimitrije Tomović u 79. minutu.

Nakon startnog poraza u Kragujevcu, pirotski Radnički je slavio na svom terenu pošto je sa 2:1 (1:0) pobedio Metalac iz Gornjeg Milanovca. Radnički je poveo u 19. minutu golom iz penala Miloša Spasića, a na 2:0 povisio je Strahinja Petrović. Konačan rezultat postavio je Aleksandar Katanić u 87. minutu sa "bele tačke".

Sa pobedom i porazom Piroćanci zauzimaju 12. mesto.

Novo, 3. kolo je već u sredu, 14. avgusta kada Vranjanci gostuju Radničkom u Kragujevcu, a Piroćanci gostuju Sinđeliću u Beogradu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: