Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:21, 17. 2. 2019.

| Sport

Prva pobeda Naisa u plej-ofu regionalne A2 lige

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Mitrović Nais vaterpolo
Prva pobeda nad srpskim ekipama; foto: Vanja Keser

Prvi trijumf u borbi za plasman od prvog do šestog mesta, ali i prvi nad nekom srpskom ekipom ostvarili su vaterpolisti niškog Naisa koji su na svom bazenu "Čair" savladali novosadsku Vojvodinu rezultatom 9:7 (2:1, 1:1, 4:3, 2:2).

Golom Marka Radulovića gosti iz Novog Sada su poveli sa 1:0 u trećem minutu i to je bilo jedino vođstvo Vojvodine. Ubrzo je izjednačio Stejapanović, a prednost domaćinu doneo je Kovačević u poslednjem minutu prve deonice (2:1).

Iskoristili su igrača više Novosađani i sredinom druge četvrtine izjednačili (2:2) preko Marinkovića, a bilo je to i poslednje izjednačenje na meču. Golom iz peterca Milošević je doneo novu prednost Naisu i prvo poluvreme se završilo rezultatom 3:2.

U trećoj deonici timovi su na smenu davali golove, pa je Vojvodina uvek jurila rezultat. Prednost od dva gola Naisu doneo je Budurin tri sekunde pre kraja treće četvrtine tako što je iskoristio igrača više.

Milošević je doneo +3 za Nišlije (8:5) u trećem minutu poslednje deonice. Radulović je uzvratio za 8:6, ali je Lekić doneo novu prednost od tri gola za Nais. Dva minuta pre kraja viđen je poslednji gol pošto je Marić postavio konačan rezultat (9:7).

U poslednjim sekundama meča golman domaćina Igor Lazić je potvrdio dobru partiju i na kraju meč završio sa 13 odbrana.

Po dva gola u domaćem timu postigli su Budurin, Milošević i Lekin, dok su se po jednom u listu strelaca upisali Živić, Kovačević i Stjepanović. Najefikasniji u novosadskom timu bio je Marko Radulović sa tri gola.

Nais je ostao na petoj poziciji, ispred Vojvodine, a do kraja plej-ofa ostala su još tri kola. U narednom niški vaterpolisti gostuju Primorju u Rijeci.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Una soho

    11:48 // 17. 2. 2019.

    Bravo momci,svaka cast.
    Nismo ni sumnjali u vas.
    Najbolji je bio br.14 i najlepse.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: