Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:36, 21. 9. 2015.

| Sport

Prva pobeda niških odbojkaša na pripremama

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
ok-nis.jpg
Odbojkaši Niša vredno se spremaju za prvu sezonu, posle 38 godina, u eliti; foto: Vanja Keser

Odbojkaši Niša bili su bolji rezultatom 3:1 od kraljevačke Ribnice na kontrolnom susretu koji je odigran u hali Čair u sklopu proslave 50 godina Odbojkaškog saveza Nišavskog okruga.

Za niške odbojkaše treća je bila sreća pošto su nakon 2 poraza, od Ribnice i Novog Pazara, zabeležili prvu pobedu u pripremama.

Revanširali smo se Ribnici za poraz u prvom kontrolnom meču. Drago mi je da smo razbili maler i pobedili. Lepo je kada budeš bolji od superligaške ekipe. Ovo je veliki podstrek da nastavimo sa jakim treninzima - kazao je Saša Stefanović, trener Niša.

ok nis OK Niš tek u trećoj utakmici zabeležio pobedu; foto: Vanja Keser

Loša vest je povreda srednjeg blokera Milana Mijalkovića, ali trener Stefanović očekuje da se on brzo opraviti za nove izazove. Naredni meč je već u četvrtak 24. septembra od 15:30 u hali Čair kada Niš igra sa Radničkim iz Kragujevca, jednom od najuspešnijih srpskih ekipa poslednjih godina.

Velika je čast što će i oni doći. Polako se navikavamo da budemo deo te elite i da naše najbolje ekipe dolaze da igraju sa nama. Uživamo u svemu tome - dodaje Stefanović.

Nova sezona počinje 23. oktobra, a Niš će tada, voljom žreba, gostovati u Inđiji.

Vidi se da su igrači “teški” od kondicionog dela koji forsiramo jer ne bismo želeli da prerano uđemo u takmičarsku formu. Mislim da u prvih par kola imamo šansu da napravimo lepe stvari. Fokusiraćemo se na start prvenstva, a do tada ćemo pokušavati da lagano dižemo formu - kaže šef stručnog štaba Nišlija.

Nakon susreta sa Radničkim, ekipu Niša očekuje duel sa Novim Pazarom u gostima, dok je u planu i odlazak u Beograd i meč sa šampionom države Crvenom zvezdom.

Odbojkaški klub Niš pozvan je, drugu godinu zaredom, da učestvuje na Memorijalnom turniru “Aleksandar Gigović Giga” u Kragujevcu, uz domaći Radnički, Mladost iz Brčkog i Ribnice.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: