Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:20, 3. 9. 2013.

| Sport

Prva provera košarkaša Konstantina sa Pirotom

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
kosarkasi-konstantina.jpg

Posle skoro mesec dana priprema za novu sezonu košarkaši Konstantina iz Niša odigraće kontrolni meč sa ekipom Pirota u sredu, 4. septembra u sali Osnovne škole "Dušan Radović".

Do sada, u klub su došli Nenad Đurđević iz Varde iz Višegrada, Nemanja Barać iz Rogaške Slatine u Sloveniji i Nikola Ristić iz Sloge. Oni treniraju uz košarkaše koji su igrali i prošle sezone, Danila TasićaMiloša TrailovićaMladena VitkovićaVladimira ĐorđevićaPetra Despotovića Gorana Ostojića.

- Trudim se da na najbolji način selektiram ekipu, na osnovu nekih kriterijuma kojim smo bili vođeni prošle godine. Nažalost, situacija je takva kakva je. Momci ili čekaju neku ponudu da odu u inostranstvo ili druge angažmane. Masa njih odlaže potpisivanje ovde, pa još tražimo, pravim ekipu. Ovi ovde koji su vredno treniraju skoro već mesec dana - kaže Marko Cvetković, trener Konstantina.

Ekipa svakodnevno prepodne trenira u maloj sali hale Čair, teretani ili na stadionu, a uveče u sali Osnovne škole "Dušan Radović". 

- Imamo turnire na koje smo pozvani, ali još nemamo tačan program. Sve se prolongira, a u sredu igramo sa ekipom Pirota, a na dalje bi trebalo da odigramo dva-tri turnira - dodao je Cvetković.

Prvi kontrolni meč Konstantin će odigrati u sredu, 4. septembra u sali Osnovne škole "Dušan Radović", a termin će biti ili u 18:30h ili u 19h, u zavisnosti od dogovora obe ekipe.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Johny

    13:55 // 3. 9. 2013.

    Svaka cast gradonacelniku koliko je pomogao ovaj jedini kosarkaski klub.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: