Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:49, 29. 9. 2020.

| Sport

Prva prvoligaška pobeda za Dubočicu, slavili i Piroćanci

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
radnički dinamo
Učinak južnjaka u 8. kolu - dve pobede i poraz; foto: Lj. F.

U 8. kolu Prve lige leskovačka Dubočica je po prvi put pobedila, pošto je sa minimalnih 1:0 savladala Trajal iz Kruševca. Pirotski Radnički je kod kuće sa 2:1 pobedio Žarkovo, dok je vranjski Dinamo izgubio od Jagodine i tako se vratio na začelje tabele.

Jedini gol u duelu koji je igran u Leskovcu viđen je u 68. minutu. Bio je delo Dušana Savića i dovoljan za prvo slavlje Dubočice od ulaska u Prvu ligu. Sa još četiri remija i tri poraza Leskovčani se nalaze na 14. poziciji.

Jedno mesto iznad njih zauzima pirotski Radnički, koji je preokretom stigao do novih bodova. Pogotkom Nikole Dišića Žarkovo je povelo u 39. minutu. Međutim, Nenad Jovanović je u 64. minutu napravio grešku i poslao loptu u sopstveni gol. Jednakih 1:1 bilo je na snazi sve do 88. minuta, kada je Strahinja Petrović pogodio za konačnih 2:1 i pobedu Radničkog nakon dva vezana poraza.

Dinamo ni ovog puta nije imao sreće, jer je zabeležio i sedmi poraz u sezoni. Gol Vladimira Ilića u 29. minutu bio je dovoljan za slavlje Jagodine u Vranju.

Sledeće kolo Prve lige na programu je narednog vikenda i u njemu će svi južnjaci gostovati - Dinamo Radničkom u Kragujevcu, Piroćanci Borcu u Čačku, a Leskovčani Budućnosti u Dobanovcima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: