Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:01, 11. 10. 2019.

| Sport

Prvi meč pred svojom publikom odbojkaši Niša igraju u subotu

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
ok nis
Spremni za novu pobedu; foto: Vanja Keser

Posle stratne pobede nad Partizanom u Beogradu, prvi meč pred svojim navijačima u ovoj sezoni odbojkaši Niša odigraće u subotu, 12. oktobra kada dočekuju Ribnicu iz Kraljeva, ekipu sa kojom su se takmičili i prošle sezone u Prvoj ligi. U niškom klubu očekuju zanimljivu utakmicu, a pozivaju publiku da isprati meč.

Odbojkaši Niša na najbolji način počeli su takmičenje u novoj sezoni u Superligi, a da bi nastavili pobedničku seriju potrebno je da savladaju starog znanca kraljevačku Ribnicu, ekipu sa kojom su se do kraja prošle sezone borili za prvo mesto u Prvoj ligi. Od poslednja četiri susreta u Superligi i Prvoj ligi niški igrači su tri puta bivali poraženi, a da može da se popravi skor protiv Kraljevčana, veruje Dragan Svetozarević, trener Niša.

Ribnicu znamo, a pokazalo se dosad da teško igramo protiv njih u Nišu. Prija im teren, pružaju dosta dobru igru ovde. Treba nam maksimalna koncentracija da bismo potvrdili iznenađenje koje smo napravili u Beogradu protiv Partizana. Ta velika pobeda neće mnogo značiti ako kod kuće ne pobeđujemo - kaže Svetozarević.

Niš i Ribnica su tokom pripremnog perioda odigrali dve prijateljske utakmice, a Nišlije su oba puta slavile.

Lakše nam je bilo u Kraljevu, a u Nišu smo stigli do taj-brejka u jednoj jako dobroj utakmici. Dobro smo, zatim, počeli sezonu i mi i oni, pa sada oboje želimo nastavak pobedničkog niza - dodaje strateg Niša.

Svetozarević će moći da računa na skoro sve igrače, a raduje vest da se brže od planiranog, treninzima posle povrede vraća Davide Kovač, ovosezonsko pojačanje.

Meč počinje u 16 sati u hali "Čair", a ulaz je slobodan.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: