Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:26, 6. 4. 2013.

| Sport

Prvi poraz Radničkog u polusezoni

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
aleksandar-jovanovic-radnicki-nis-fudbal.jpg
Aleksandar Jovanović, strelac jedinog gola za Radnički; foto Marko Pekić

Fudbaleri niškog Radničkog izgubili su u Borči od BSK-a rezultatom 2:1 (1:0) u 22. kolu Superlige što je prvi poraz ove polusezone niškog tima. Radnički ostaje na 7. mestu Superlige sa 30 bodova.

Niški fudbaleri nisu uspeli da postave novi rekord u istoriji kluba sa 6 pobeda u nizu u elitnom takmičenju pošto su poraženi u Borči od BSK-a. 

Domaćini su poveli u 20. minutu golom Miloša Živanovića kom je loptu dodao Dušan Dunjić. Živanović je loptu glavom smestio u mrežu Aleksandra Kesića.

Jedini gol za Radnički postigao je Aleksandar Jovanović, strelac i na prethodnoj utakmici sa Spartakom. U 53. minutu Petar Škuletić je prošao levom stranom, dobro se zagradio i dobacio loptu Marku Ljubinkoviću koji je ubacio dalje na levu stranu Aci Jovanoviću. Jovanović je prošao do sredine i postigao gol za izjednačenje.

Ivan Rogač je u 84. minutu iskoristio priliku nakon slobodonog udarca Savkovića. Rogač je glavom postigao gol za pobedu BSK-a.

Lepu priliku na meču za Radnički imao je i Dušan Kolarević, ali je u 30. minutu pogodio stativu.

U finišu utakmice Aleksandar i Milan Jovanović su imali po priliku, ali ih nisu iskoristili.

Radnički posle 22 kola ima 30 bodova i trenutno se nalazi na 7. poziciji na tabeli Superlige. U narednom kolu Nišlije dočekuju Donji Srem, a taj meč je 13. aprila na stadionu Čair.

BSK BORČA - RADNIČKI NIŠ 2:1 (1:0)

Stadion Vizelj park

Sudija: Miodrag Gogić

Žuti kartoni: Milko Novaković u 70. minutu i Srđan Ajković u 82. minutu u BSK-u; Petar Škuletić u 53. minutu i Ivan Dragićević u 73. minutu iz Radničkog

BSK BORČA: Branislav Danilović, Dušan Dunjić, Milko Novaković, Aleksandar Radunović, Dario Božičić, Ivan Rogač, Miloš Živanović, Mile Savković, Ajezdin Nuhi (od 74. minuta Nenad Jovanović), Srđan Ajković (od 83. minuta Aleksandar Simović), Aleksandar Đukić (od 88. minuta Petar Planić).

RADNIČKI NIŠ: Aleksandar Kesić, Bojan Đorđević, Miloš Petrović, Miloš Živković, Ivan Dragićević, Dušan Kolarević, Bratislav Pejčić, Aleksandar Jovanović, Milan Jovanović, Marko Ljubinković, Petar Škuletić.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • fudbaler

    22:05 // 8. 4. 2013.

    Ja samo zelim da se sve ispita presek finasiskog stanja, odgovorne za ovakvo stanje kluba da odgovaraju, i da jeftine programe kako ti kazes sprovedem a posle ko god hoce neka vodi Radnicki liga ili kup meni sve jedno...

  • Klopa

    20:41 // 8. 4. 2013.

    Fudbaleru
    Ja ne trazim da smenim nikoga. Ti si taj koji zeli to. Zato sam te ja i pitao da li ti imas resenja, ime veliko i snagu da doneses Radnickom dobre stvari? Dao si program koji ce da ti napravi svaki srednjoskolac. Ti pricas o Evropskom klubu. Zato trebas da imas Veliko ime fudbalsko i Evropski program, da budes postovan gde god da se pojavis. Koliko si ti spreman da doneses klubu novca na godisnjem nivou? Odmah cemo da sazovemo skupstinu i da te postavimo na koju god funkciju zelis da budes.
    Ovako samo pricas u prazno i to nema tezinu.

  • Klopa

    19:45 // 8. 4. 2013.

    Mislim da su skinuli blokadu kluba od 700000€.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: