Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:36, 20. 4. 2013.

| Sport

Prvi remi Železničara u sezoni

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
slobodan-bimba-mladenovic.jpg
Slobodan Bimba Mladenović; foto: Marko Pekić

Rukometaši Železničara iz Niša odigrali su nerešeno 28:28 (13:14) u 23. kolu Superlige i tako ostali na pretposlednjem mestu tabele sa 15 bodova.

Železničar je zabeležio prvi remi u sezoni i to na gostovanju u Kostolcu. Ovaj rezultat nije ostavio Nišlije bez nade, ali do kraja će se sigurno voditi teška i velika borba za opstanak u Superligi.

Igrači Železničara su vodili od početka meča, većim delom prvog poluvremena imali i 6 golova prednosti. Ipak, u finišu prvog dela igre nakon 12:6 za Nišlije, domaćin je serijom došao do vođstva od 14:13.

Drugo poluvreme je pripalo domaćinima koji su većim tokom imali prednost. Rudar je vodio pred kraj i sa 28:26, ali su niški igrali poslednja dva minuta imali i 2 igrača više. 

Pri rezultatu 28:27 za Rudar Ognjen Kajganić je postigao gol iz penala, pa je usledio napad domaćina. Ipak, gosti su se odbranili i osvojili tako bod.

Tri kola pre kraja Superlige Železničar je na pretposlednjem, 13. mestu sa 15 bodova. Crvena zvezda ima 16 bodova, a iznad su Jugović sa 17 i Radnički i PKB sa po 18 bodova.

U narednom kolu Železničaru u goste stiže Crvena zvezda.

 

RUDAR - ŽELEZNIČAR 28:28 (14:13)

RUDAR: Zlatanović, M. Vuković, Ivošević, Avramović 2, Ristić 6(1), Merdović, Stojković 2, V. Vuković 2, Ivanović, Nedeljkov, Radisavljević 1, Stojković, Milošević 4(1), Radojičić 6, Dimitrijević 5.

Sedmerci:2/3
Isključenja: 16 minuta

ŽELEZNIČAR: Vitas, Damjanović, Pavlović, Živković 3(1), Dolić, Šmigić 2, Mladenović, Veljković, Stefanović 2, Mađar, Basarić 6, Đukić 6, Manić 2, Tašković, Džokić 1, Kajganić 6(2).

Sedmerci: 3/5
Isključenja: 10 minuta

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • navijac

    11:54 // 21. 4. 2013.

    NEPRAVDA!!! Steta sto iz superlige ne mogu da ispadnu Uprava i treneri Zelje a ne igraci! Momci svaka vama cast za igru i veliko pzrtvovanje u prolecnom delu prvenstva! Sto se tice trenera Cvetkovica i Vuckovica njima bi trebalo zabraniti bavljenje trenerskim pozivom! Upravo pocnite da verujete u Boga! Cinite dobro i dobrome se nadajte!

  • rukometas

    10:04 // 21. 4. 2013.

    evo raspleta...pkb dobija plastiku sledece kolo i ima 20 bodova.zvezda dobija napredak kuci i pkb zadnje kolo i ima 20 bodova,zelja dobija zvezdu i vrbas gubi od vojvodine i ima 19 bodova,kac dobija zadnje kolo rudar i ima 19 bodova ali je bolji u medjusobnom skoru i ispada zelja zbog ovog kiksa u kostolcu...realno i treba da ispadnu jer su na polu sezoni imali -2....mislite o tome...

    • viktorija

      11:23 // 21. 4. 2013.

      proroci posle Isusa hrista zna se šta rade

  • Visekruna

    01:17 // 21. 4. 2013.

    Evo raspleta oko opstanka do kraja prvenstva. Najveci kandidati su Zelja i Jugovic a desice se sledece, Zelja dobija Zvezdu jer je trenutno jai narocito kuci mada iza zvezde stroje sad jakci igraci od Novakovica i Proke tako da oni nisu ugrozeni, Jugovic sledecu gubi , normalno, od Partizana ali dobija u Sabcu zbog toga sto je Metaloplastika "lepo" ugoscena u Cairu prosle nedelje a dobija kuci Rudar koji nece da 'zapinje" zbog ovog veceras. Zelja i pobedom u Vrbasu, sto je malo verovatno ne dobija nista jer treba da se vadi ako ne bude kasno kuci protiv Vojvodine koja igra za titulu a to je nemoguca misija...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: