Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:53, 23. 12. 2019.

| Sport

Prvo pojačanje u Radničkom - stigao štoper sa internacionalnim iskustvom

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Mario Maslać Radnički
Za sada bez detalja transfera; foto: FK Radnički

Iz trenutno trećeplasiranog tima najjačeg makedonskog šampionata Akademije Pandev stiglo je prvo pojačanje ove zime u Radnički - 29-godišnji štoper Mario Maslać. Sem u Severnoj Makedoniji rođeni Novosađanin nastupao je još u Letoniji, Kazahstanu, Hrvatskoj i Srbiji.

U Radničkom su objavili samo da su angažovali internacionalca, ali bez detalja o saradnji. Sam Maslać kaže da mu je drago što se posle dve i po godine vratio u Srbiju.

Radnički ima visoke ambicije sa kojima sa upoznat i nadam se da ćemo izboriti izlazak u Evropu. Što se tiče tabele, ništa nije gotovo i sa par pobeda na startu možemo da uhvatimo priključak sa timovima iz vrha tabele. Sa trenerom Kosanovićem sa sarađivao u Borcu, obojica smo iz Novog Sada, a što se tiče saigrača, igrao sa sa Melegom u Vojvodini i sa Kneževićem u Vojvodini i Borcu, tako da mi neće biti teško da se ovde uklopim - rekao je Maslać.

Maslać je poslednjih godinu dana proveo u Severnoj Makedoniji, gde je nastupao prvo za Belasicu, potom i Akademiju Pandev. Pre toga je boravio na prostoru bivšeg Sovjetskog Saveza, pošto je nastupao prvo za kazahstanski Irtiš, potom i za Rigu iz Letonije.

Prve fudbalske korake Maslać je napravio u Vojvodini, čiji je dres i u seniorskoj konkurenciji obukao i iz koje je otišao u Pavlodar. Od domaćih klubova nastupao je još za Veternik, a najduže se zadržao u čačanskom Borcu, čiji je bio i kapiten u superligaškim danima. Pola godine nosio je i dres Osjeka.

Podsetimo, ovo je prvo pojačanje Radničkog ove zime, a klub su već napustila trojica fudbalera: Nikola Čumić, Rebin Sulaka i Nermin Haskić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Roki

    21:16 // 23. 12. 2019.

    Uuuuuuuuu,ovaj ce napravi lom.

    • Dejan

      22:34 // 23. 12. 2019.

      Treba verovati u obećanje Tončeva da će sa dva-tri ovakva zvučna "pojačanja" napraviti lom na proleće i izboriti kvalifikacije za LE. A tada kada ode ceo ovaj raspadnuti tim i Flora će biti prejaka.

  • Mara

    15:40 // 23. 12. 2019.

    Dok i njega ne prodaju

    • joe

      20:11 // 23. 12. 2019.

      Lele ne verujem,pa vi se maro-matilda i fudbal i menadžestvo razumete!!!!!

    • Drax

      11:10 // 24. 12. 2019.

      Hej Joe jer si senuo kud si to sa pistoljem krenuo?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: