Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:52, 7. 9. 2019.

| Sport

Prvoligaši sa juga očekuju pobede u 8. kolu

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
Dinamo
Početak meča zakazan za 16:30; foto: Vanja Keser

Utakmicama za vikend nastavlja se Prva liga, a predstavnici juga Srbije svoje utakmice odigraće na domaćem terenu. Dinamo dočekuje u Vranju ekipu Trajala, dok će Piroćanci ugostiti ekipu Budućnosti iz Dobanovaca.

Iza Vranjanaca je serija od 4 utakmica bez pobede, uz 2 remija imaju i 2 poraza. Priliku da se vrate na pobednički kolosek imaće u nedelju od 16:30 na Gradskom stadionu kada će dočekati kruševački Trajal.

Suspendovani predsednik kluba Dragan Antić očekuje izlazak iz rezultatske krize.

Očekuje nas teška utakmica, dobar protivnik. Idemo na pobedu, ubeđen sam da Dinamo može da pobedi svakog. Očekujemo dobru fudbalsku predstavu. Mislim da smo bliži pobedi pred našim navijačima, moramo da krenemo da pobeđujemo i pored svih problema - kaže Antić.

A glavni problem je, kaže Antić, suđenje.

Svako može svakoga da pobedi u ovoj ligi. Nismo mi Barselona, ali sam ubeđen da smo najbolja ekipa, gledao sam sve timove. Do sada, osim u Kragujevcu, nismo imali korektno suđenje - dodaje predsednik.

Neuspeh je i iza Piroćanaca, seriju dobrih rezultata prekinuli su u Lazarevcu gde su izgubili minimalnim rezultatom od ekipe Kolubare.

Trener Marko Vidojević najavljuje pobedu, a dodaje da tabela, na kojoj se ekipa iz Dobanovaca nalazi na predposlednjem mestu, može da zavara.

Nema lakih utakmica, to smo videli iz ovih 7 kola, ali i po rezultatima na drugim utakmicama. Dolazi nam ekipa koja je u malom bodovnom zaostatku za nama, ali je u poslednje 2 utakmice u zaustavnom vremenu izgubila 4 boda - objašnjava trener.

On ima zamerke na igru svog tima u Lazarevcu, ali se nada da će se to već u nedelju ispraviti.

Mislim da smo najmanje pružili na utakmici protiv Kolubare. Tu pre svega mislim na organizaciju igre. Nakon poraza tražimo rezultatski i kvalitetom igre da se vratimo na nivo koji smo bili. Imamo dobru priliku za to jer je utakmica kući. Ako prikažemo igru kao protiv Metalca, Trajala ili Zlatibora, imamo dobre šanse da dobijemo utakmicu - kaže Vidojević.

Utakmica Radnički - Budućnost odigraće se takođe u nedelju od 16:30.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: