Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:37, 3. 11. 2014.

| Sport

Pržić: "Žal za četvrtim setom"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
pedja-przic-ok-nis.jpg
Predrag Pržić sa 25 poena vodio Nišlije do pobede; foto: Vanja Keser

Odbojkaši Niša pobedili su Klek u derbiju 4. kola rezultatom 3:2, a kapiten Nišlija Predrag Pržić smatra je njegovoj ekipi malo nedostajalo da iskoristi meč-loptu u četvrtom setu.

Niški tim je posle izgubljenog prvog seta dobio naredna dva odličnom igrom u polju i napadu, a u četvrtom se vodila velika borba. Klek je iskoristio treću set-loptu, dok Niš nije iskoristio meč-loptu pri rezultatu 27:26.

Dobar je rezultat, ali iskreno žalimo za četvrtim setom. Praktično, rezultat 3:1 je onaj koji je trebalo da bude. Ali, šta da se radi, sve ostalo je dobro. Zadržali smo lidersku poziciju i nemamo izgubljenu utakmicu. Poslednje dve utakmice koje smo igrali smo na kraju setova mi okrenuli i to je sport. Sada smo imali manje sreće. Na kraju je ispalo sve pozitivno - ističe Predrag Pržić koji je sa 25 poena predvodio svoju ekipu.

Niški odbojkaši jedini uz Jedinstvo nisu osetili gorak ukus poraza, ali zbog lošijeg poen-količnika, zauzimaju drugu poziciju na tabeli. Nišlije imaju 11 bodova nakon 4 kola uz set-količnik 12:2 i poen-količnik 342:283.

Odbojkaški klub Niš izgubio je samo dva seta i to oba od jednog od najvećih favorita za odlazak u Superligu Kleka.

Ova utakmica ništa nije odlučila, tek je početak sezone koja će biti puna iskušenja. Naravno da je lepo za ekipu da smo startovali ovako i za četiri dana nas čeka novo iskušenje. Lepo je, ali ostaje mali žal za četvrtim setom. Drago mi je da je publika uživala i da su komentari pozitivni. Ostaje nam da i dalje radimo ovako i nastavimo u dobrom ritmu - kaže Saša Stefanović, trener Nišlija.

Narednu utakmicu Niš igra već u petak, 7. novembra od 17 sati kada gostuje Kosovskoj Mitrovici u Leposaviću.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: