Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:45, 23. 8. 2011.

| Sport

RK Naisus dočekuje Zlatar na statu Prve lige

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
naisus

NIŠ - Rukometaši Naisusa dočekaće ekipu Zlatara iz Nove Varoši u prvom kolu Prve lige. Meč će biti odigran 24. septembra.

Na Zajednici klubova Prve lige u Beogradu izvučeni su takmičarski brojevi ekipa za narednu sezonu.

Rukometni klub Naisus je dobio broj osam, pa će u prvom kolu Prve lige dočekati ekipu Zlatara iz Nove Varoši koja je prošle sezone zauzela sedmo mesto u ovom rangu takmičenja.

U drugom kolu Naisus će gostovati Zaječaru, potom ga očekuju dueli sa Mokrom Gorom, Jagodinom, Mladosti iz Bačkog Jarka i drugim.

Naisus je prošle sezone bio pretposlednji u Superligi i tako ispao u drugi rang takmičenja.

Ostali parovi prvog kola:

Vojput - Novi Pazar
Bane Raška - Crvena zvezda Mokrin
Napredak - Železničar Inđija
Vrbas - Mladost Bački Jarak
Proleter Zrenjanin - Jagodina
Priboj - Mokra Gora
Novi Beograd - Zaječar

 

 

 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • gogi

    12:05 // 25. 8. 2011.

    hvala mici radovicu sto je dozvolio velikom jocicu da napise nesto o igracima koji su od gospodina so zitoradja isterani. maliciozan je komentar velikog jocica da je milosavljevic razocaran. pa sto bi bio kad je igrao povredjen i rizikovao da oostane invalid dok je gospodin so zitoradja i njegovi prvoborci zdusno navijao da naissus ispadne

  • Marcin Lijevski

    14:29 // 24. 8. 2011.

    Od ponedeljka 22.8. MAG rukometa ''ZI MI TI'' i veliki direktor su zabranili ulazak u halu starijim igracima tj da treniraju sa ekipom ...e moj MAGU rukometa i ko li te dovede ?!?! ...moze da se plati ?

  • kruzni napadac

    11:43 // 24. 8. 2011.

    3.Slobodan Cobi Milosavljevic u vise navrata tuzio klub i za sve to vreme igrao u njemu, od RK Naissusa naplatio dva puta isti novac bio direktor Zelje u vreme gasenja kluba
    4. Zoran Tuta Zivkovic legenda srpskog rukometa i to je nesporno, bio potpresednik zeleznicara u poslednjoj godini njegovog postojanja na prvom problemu spakovao kofere i otisao u Tunis ostavivsi klub i igrace na cedilu a projekat je licio na dansnji Naissus
    5. vojislav Kraljic dugo nije bio u zemlji pa ocigledno jos uvek veruje ljudima jedini koji u svemu ovome nema interes ali izmanipulisam od gore pomenutih za kratko vreme stvorio dosta antisimpatizera.

    • siki

      21:44 // 24. 8. 2011.

      Za prvu cetvoricu si apsolutno u pravu a za kraljica se grdno varas. Naravno da je i on tu iz interesa, cime moze da se bavi kad se jedino u zivotu bavio rukometom, pa misli da to zna da radi. A i treba mu kakva takva plata, da je voleo Niski tukomet ne bi ni isao nego bi ostao u Nisu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: