Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:42, 7. 10. 2012.

| Sport

RK Partizan izgubio u hali Čair

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
hala Cair rukomet Partizan
Foto: Marko Pekić

U hali Čair u Nišu rukometaši Partizana poraženi su od Flensburga rezultatom 37:31 (17:15) u drugom kolu Lige šampiona. Utakmica kasnila zbog tuče navijača.

Ekipa Partizana nije uspela da zabeleži prvu pobedu u Ligi šampiona pred oko 4.500 gledalaca u hali Čair u Nišu. Niška hala nije bila srećna za crno-bele koji su na ovom meču imali samo tri puta vođstvo, ali sve na početku susreta.

Nakon 3:3 u 6. minutu Flensburg je napravio seriju od 4:0 i tako pokazao da se ne plaši pune hale. Partizan je tokom duela uspevao da dođe na gol zaostatka, ali ne i da izjednači ili povede.

Najefikasniji u na utakmici je bio Andres Egert iz Flensburga koji je postigao 13 golova, dok je u Partizanu Bogdan Radivojević postigao 8 golova.

Nažalost, slika koja će ostati upečatljivija od činjenice da je u Nišu bio odigran duel Lige šampiona je tuča na južnoj tribini između dve grupe navijača Partizana. Policija je brzo reagovala, veći deo tribine je bio ispražnjen, ali su se navijači vratili sredinom prvog poluvremena.

Usled tuče opet su izlomljene stolice u hali Čair, ali nije poznata šteta. Podsetimo, hala Čair nema 200 stolica koje su polomili navijači Crvene zvezde i Partizana u finalu Kupa Koraća u košarci febuara ove godine. Šteta nakon te utakmice još nije pokrivena.


Kazna za Partizan?

Rukometni klub Partizan će najverovatnije biti kažnjen zbog nereda navijača i bacanja rolni na teren tokom utakmice.

- Ne znam kakva će biti kazna. Da li ćemo moći da igramo ovde i da li ćemo biti izbačeni iz Lige šampiona. Ovi ljudi koji rade to ne vole Partizan - rekao je Aleksandar Blagojević, direktor Partizana.

Kako je rekao zvanični spiker na utakmici, Partizan će morati da plati 500 evra za svaku ubačenu rolnu na teren. A ko će platiti stolice, videćemo...

PARTIZAN - FLENSBURG 31:37 (15:17)

Hala Čair, Niš

Gledalaca: 4.500

Sudije: Peter Horvat i Marton Balaš (Mađarska)

PARTIZAN: Vasić, Radovanović (7 odbrana, 1 sedmerac), V. Ilić, Mešter 1, Radanović, Pavlović 3, Maksić 4, Žujović 2, Kajganić 1, Radivojević 8(4), N. Ilić 4, Kostadinović, Ivošević 2, Mitrović 3, Popović, Marsenić 3.

Sedmerci: 4/5
Isključenja: 8 minuta

FLENSBURG: Anderson (17 odbrana, 1 sedmerac), Rasmusen, Karlson, Mačula, Atlason 1, Egert 13(6), Glandorf 3, Mogensen 5, Svan Hansen 4, Vajnhold, Dibert, Hajnl 3, Voigt, Kaufman 3, Knudsen 5.

Sedmerci: 6/7
Isključenja: 6 minuta

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Cvrle

    10:26 // 9. 10. 2012.

    A ovi sto pisu kako to nislije mogu da navijaju za beogradski klub su do juce verovatno navijali ili i dalje potajno navijaju za jedan od tih klubova! Do juce kada je radnicki bio u kolapsu niko nije isao da gleda radnicki niti je iko pitao za to sta se desava sa radnickim, potajno su mu se mnogi sladili sto je u losoj situaciji. Svaka cast momcima koji su pratili radnicki kada je igrao po selima i sad kad igra prvu ligu. Ali vi ostali prekinite da smarata sa tom pricom jel vas je do juce bolelo uvo za radnicki i niski sport DVOSTRUKU MORALISTI!!!

  • Marijan Gacik

    20:51 // 8. 10. 2012.

    Dolazim na kosarku cim bude promenio ime u KK Radnicki Nis !

  • Zoki

    16:20 // 8. 10. 2012.

    Bruka za sve.Srbi ponovo se izmedju biju.Cemu to vodi ja neznam.Zar nemoze da se navija bez tuce i problema.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: