Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:27, 14. 12. 2012.

| Sport

RK Železničar igra sa Vojvodinom

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
zelja-u-padinskoj-skeli.jpg
Foto: Ognjen Kostić

U 13. kolu Superlige rukometaši niškog Železničara gostuju Vojvodini sa nadom da će prvi put ove sezone osvojiti makar bod. Utakmica se igra u subotu, 15. decembra od 18h.

Nakon sporazumnog raskida sa Jovicom Cvetkovićem, Železničar gostuje jednom od kandidata za titulu prvaka države. Umesto Cvetkovića, ekipu će voditi Miroslav Đorđević i Mileta Koprivica.

- Idemo u Novi Sad, biće teška utakmica, ali nisu nepobedivi. Vojvodina ima zaostalu utakmicu sa Radničkim i pitanje je da li će kombinovati sastav. Mi treba maksimalno da se borimo i da dođemo do prvog boda - rekao je Stevan Kladarin, rukometaš Železničara.

Železničar je jedina ekipa koja nije osvojila ni bod ove sezone, a Vojvodina je druga sa 9 pobeda i 2 poraza. Novosađani imaju nameru da ostanu u borbi za titulu.

- Nemamo šta da izgubimo, verujem da možemo da osvojimo 2 boda i da obradujemo publiku koja čeka rezultate. Moramo da nastavimo da radimo do kraja - istakao je Marko Džokić, igrač niškog tima.

Odlaskom Jovice Cvetkovića iz tima su otišli i grači Đorđe Cvetković, Nadoveza i Dimić. Umesto njih priključiće se Luka Petrović, Aleksandar i Predrag Pavlović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Neko Drugi

    08:52 // 17. 12. 2012.

    Када Цветковић у прошлом првенству није хтео да води екипу против звезде,требало му је одмах ''захвалити'' на сарадњи.Али пошто је ово клуб распад система све је то прошло уз текстове величања ''великог тренера'' који неће да води неки други клуб против његове звезде.СРАМОТА!!!
    п.с.за 6 месеци имаћемо РК Раднички у супер лиги...

  • meraklija

    12:15 // 15. 12. 2012.

    Ovi iz Naissusa (Zelje) poceli i medjusobno da se prozivaju.Reko ja da ce da pukne tikva.Ajde,ajde da ljudi znaju sta se sve radilo i radi.

  • ja

    18:56 // 14. 12. 2012.

    a skupoceni manić jel i on ostaje?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: