Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:27, 14. 12. 2012.

RK Železničar igra sa Vojvodinom

zelja-u-padinskoj-skeli.jpg Foto: Ognjen Kostić

U 13. kolu Superlige rukometaši niškog Železničara gostuju Vojvodini sa nadom da će prvi put ove sezone osvojiti makar bod. Utakmica se igra u subotu, 15. decembra od 18h.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • zemunac

    18:29 // 14. 12. 2012.

    Ja sam iz ovog teksta saznao da sam napustio klub.Ne znam kako je to moguće kad su mi papiri ostali u Nišu,oprema je kod mene a ni moj 'promoter' mi to nije saopštio.Žao mi je što sam za sveukupno pola sata igre postao neko ko je srušio jedan Železničar.Došao sam kao 'trenerov pulen' da se promovišem(sedenjem na klupi i povremenim ulaskom u igru što obično donosi velike poene u nečijoj karijeri).Na treninge nisam dolazio po dogovoru zbog troškova mog boravka u Nišu i uzevši u obzir moje poslovne i porodične obaveze nego sam radio sa superligaškim klubovima u Bg.Na žalost siguran sam da sam kao 'rekreativac' i 'beogradski smrad' više želeo uspeh ovog kluba nego neki ponikli u ovom klubu koji su za to i plaćeni a to će vreme i pokazati kada krenu tužbe i sl.Mislim da su Železničar više srušili ljudski nego igrački kvaliteti.Čast izuzecima!Hvala na pruženoj podršci!

    • Navijac

      20:41 // 16. 12. 2012.

      Zar Vama nije jasno da ste bili paravan za Cvetkovica i njegovog sina.Nisljije su ogorcene na Cvetkovica! Jasno je da je on iskoristio Zelju da trenira svog sina!Vi ste u pravu za ovakvo stanje u Zelji kriva je Uprava koja mu se nije zahvalila odmah posle 3.kola kada je poceo da isteruje igrace koji ugrozavaju Djordja.Vi kao igrac sa iskustvom shvatate da je trebalo da upoznate svoje saigrace, da se uigrate valjda zato postoje treninzi!Uostalom zasto biste Vi dolazili kada je to i Cvetkovicu bilo tesko!Kakav je to covek kada je otisao iz kluba a da igracima nije rekao ni dovidjenja?Valjda mu je bilo ponizenje sta li!

  • Neko Drugi

    08:52 // 17. 12. 2012.

    Када Цветковић у прошлом првенству није хтео да води екипу против звезде,требало му је одмах ''захвалити'' на сарадњи.Али пошто је ово клуб распад система све је то прошло уз текстове величања ''великог тренера'' који неће да води неки други клуб против његове звезде.СРАМОТА!!!
    п.с.за 6 месеци имаћемо РК Раднички у супер лиги...

  • ja

    18:56 // 14. 12. 2012.

    a skupoceni manić jel i on ostaje?

  • Svedok

    11:13 // 14. 12. 2012.

    Pisi propalo !

  • meraklija

    12:15 // 15. 12. 2012.

    Ovi iz Naissusa (Zelje) poceli i medjusobno da se prozivaju.Reko ja da ce da pukne tikva.Ajde,ajde da ljudi znaju sta se sve radilo i radi.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: