Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

07:04, 23. 3. 2012.

| Sport

RK Železničar spreman za duel sa Crvenkom

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
rk zelja, tim

Rukometaši Železničara dočekuju Crvenku u 22. kolu Superlige u subotu, 24. marta od 18:30h u hali Čair.

Borba za opstanak u Superligi se nastavlja za rukometaše Železničara. Poraz od Smedereva u prošlom kolu malo je "usporio" plan, a eventualna pobeda nad Crvenkom u Čairu približila bi Nišlije cilju. Poraz bi iskomplikovao situaciju, ali o tome se ne razmišlja u klubu.

- Nadam se da su igrači svesni šta nam znači ova utakmica. Svaka utakmica je borba za opstanak, a znamo da smo kvalitetnija ekipa od Crvenke. Želim da pozovem publiku da dođe u što većem broju i da nam pomogne - rekao je Aleksandar Živković, trener Železničara.

je do sada zabeležila 7 pobeda i 14 poraza, pa sa 14 bodova zauzima 14. poziciju na tabeli i ima 3 boda manje od niškog tima. U prvom delu sezone Železničar je slavio u Crvenki sa 39:35.

- Crvenka je bolja ekipa od nekih od kojih smo izgubili, iako su na tabeli ispod nas. Imaju iskustva, dvojicu-trojicu igrača koji već petnaestak godina igraju u Superligi ili inostranstvu. Znaju da igraju na rezultat, a protiv njih sigurno nećemo imati domaćinsko suđenje. Ako budemo imali priliku da odmah povedemo, to bilo bilo dobro, kao protiv Metaloplastike - rekao je Milan Ćućuz, golman Železničara.

Posle serije povreda igrača, trener Živković će posle dužeg vremena moći da računa na sve igrače.

Cena karte je 100 dinara, a biće u prodaji na biletarnici dva sata pre utakmice.

Svi parovi 22. kola:

24.03. u 17h Vojvodina - Smederevo
24.03. u 18:30h Železničar 1949 - Crvenka Jafa
24.03. u 18:30h Crvena zvezda - Napredak
24.03. u 19h Jugović - Radnički
24.03. u 19:30h Kolubara - PKB
24.03. u 20h Obilić - Dinamo
25.03. u 19h Požarevac - Rudar

Poverioci imaju razumevanja za dugovanja

Direktor Železničara Vojislav Kraljić rekao je da su bivši igrači i direktor imali razumevanje za finansijsku situaciju u klubu i nisu podneli zahteve za naplatu pred utakmicu.

- Bojan Mirković, Miloš Milosavljević, Boban Živković i Ivan Stanković su bez ikakvog pogovora i bez određenog termina odložili naplatu uz obrazloženje da nikada ne bi doveli klub u situaciju da zbog njih ispadne iz Superlige - rekao je Kraljić.

On je dodao da su bivši igrači ORK Niša i Naisusa Milan Stanković i Radosav Stojilković izašli u susret klubu, ali neće ćekati dalje od 26.. marta za naplatu.

- Bilo uz određeni rok ili na određeno vreme, učinili su veliku uslugu klubu i ja im se lično i u ime kluba zahvaljujem na tome - istakao je Kraljić.

Vojislav Kraljić je rekao i da je bivši trener Vladan Stošić učinio ustupak kada je na početku sezone odlučio da reprogramira dug kluba na 24 meseca i ima strpljenja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • HANDBALL

    22:26 // 24. 3. 2012.

    sramotno je to da komentarisete jedinog igraca koji je vredeo u bivsem Naisusu i vredi i dalje sadasnjoj Zelji ,i da je bez njega ceo klub smesan,to je cinjenica ,a argumenti su na terenu i na svakoj utakmici !I ima prava da uzme svoje pare ,kao i svaki drugi igrac koji se bori i igra posteno i srcem ...A vi nitkovci mozete samo da pricate ,i da crkavate od muke i zavisti .VASE JE PROSLO I NIKAD VISE NECE DOCI ...

  • KUM

    22:18 // 24. 3. 2012.

    A STA JE DJURA TREBALO DA URADI? DA OSTAVI MUKOM ZARADJENE PARE IVI NOSONJI ILI PANCI STO PRODAJE MINICE ILI DOKMANU SA STO LICA,JEL JE TREBALO DA IM OPROSTI,JADNI STE I BEDNI SA OVIM KOMENTARIMA,ALI DOBRO KAD STE ISTERANI IZ KLUBA RAZUMEM KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI,MUUUUU

    • Marcin L.

      00:36 // 25. 3. 2012.

      Pozdrav za kuma :P

    • kiki

      10:38 // 26. 3. 2012.

      TI SI SE KIME MALO ZANEO,NE NE ZANEO SI SE MNOGO.STA TO ZNACI MUKOM STECENE PARE?IOVI MOMCI KOJI TRTAZE SVOJE PARE SU IH MUKOM STEKLI I IMAJU PRAVA DA IH DOBIJU NE NEGO TREBA DA IH OSTAVE ZELJI I COBIJU KOJI JE SVOJE PARE ISTO UZEO I TO VISE PUTA.MNOGO STE NEKOREKTNI OD JEDNIH TRAZITE DA ODLOZE SVOJU NAPLATU ALI ZATO SU VAM NEKI DRUGI MUKOM STEKLI PARE.SRAMOTA

  • ork nis

    12:19 // 24. 3. 2012.

    sramota ili ne DJura je naplatio sve pare dok su se golobradi momci borili za opstanak i nisu primali plate a za Velikog Cobija zna i nova i stara uprava sve i niko ne reaguje. Igrace je isterao profesor jer su mu rekli da se pravi jeftina ekipa a onda su dovedeni Brnjas koji kosta 3 puta vise nego sto je kostao Sava i Stanic koji kosta vise nego Madjar,Andjelic i svi ostali mladi bekovi zajedno a koliki je doprinos procenite sami. Mnogi su obmanuti od strane upravnika i direktora a medju njima i profesor

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: