Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:24, 28. 12. 2011.

RK Železničar sumirao rezultate u godini

rk zelja

U 2011. Rukometni klub Naisus vratio je ime Železničara, sačuvao mesto u Superligi, promenio upravu i neke igrače, a godinu završava kao 11. u najelitnijem rangu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Bivsi_

    17:35 // 29. 12. 2011.

    Kako, ne shvatate da je rukomet sada postao nauka i da mora na taj nacin da se pridje problemu. Koliko u Nisu ima strucnih ljudi iz ove oblast. Osim prof. Markovica, jedino je Beli taj koji se tako i ponasa. Ostali nemaju ni "s" od skole rukometa. Svi mi bivsi rukometasi mozemo da budemo prosecni kao i oni. Otkad je Beli otisao iz muskog rukometa, on je i spao na niske grane. Ne znam da li se secate sta je on uradio u mladjim kategorijama. Donosio je medalje u pionirskim, kadetskim, juniorskim ligama. Pravio reprezentativce.

  • Navijac

    23:56 // 28. 12. 2011.

    O kakvom vracanju duga prica Predsenik.Zasto je vracena samo trecina kada niko nijr tuzio klib( za razliku od pojedinaca iz uprave , koji su tuzili Naissus za naplatu Zeljinih dugovanja) i kada je grad dotirao sa duplo vise sredstava u poslednjem kvartalu ?
    Neka se iznese koliko je para donela uprava, a koliko je sredstava uplatio grad pa onda neka se hvale.

  • Šef

    08:43 // 29. 12. 2011.

    Železničar je sumirao svoje rezultate koje su daleko od dobrih.
    - Rezultat u Super ligi i u kupu Srbije je loš.
    - Dobro je što ste vratili ime klubu, što ste najurili tzv. rukometne radnike, trenere, i igrače iz ORK (Motičice, Dokmane, Raše, brojača minica Stošketa i sl), što ste vratili navijače u halu...
    -Katastrofa je rad sa mlađim kategorijama. Vojo Kraljiću, pričaš na Belamiju o školi rukometa, a grobar te škole sedi sa tvoje desne strane. Čovek koji ne zna da je Čehoslovačka "mrtva", da su naši protivnici Poljaci, je svojim dolaskom u klub rasterao ljude koji su radili sa mlađim kategorijama i pottizali velike rezultate. Pošto se ne sećaš tog vremena uzmi spiskove i slike dece iz tog vremena, vidi koja su mesta dečaci 88-94 godišta osvajali, koliko je repreyentativaca bilo u tim godištima. A gde su ta deca sada. Kako vi mislite da anmimirate školu rukometa, kad ste tu decu rasterali, a doveli u klub razne polovnjake koji zauzimaju mesta i onim dečacima koji su se još uvek tu.

  • pera

    00:52 // 29. 12. 2011.

    mnogo je mutna ova kumovska kombinacija Radović Radulović, pa čovek nikad u životu nije bio na rukometnoj utakmici a sad odjednom ne može bez Želje dok kumić seva gradske pare za koje kakve polutane. Mnogo sumnjivo, ali biće vruć januar...

  • ex

    00:25 // 4. 1. 2012.

    ma profesor Markovic je bas strucnjak za pominjanje... sto se njega tice moze da se poprica samo o tome da spusti malo cenu zbog opste nemastine... :D

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: