Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:47, 27. 2. 2018.

| Sport

Radnički: Da li smo uzdrmali komfor beogradske "tramvaj lige"?

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
lalatovic
Radnički u poslednjih 8 utakmica ne zna za poraz; foto: Vanja Keser

Nedavno “peckanje” Radničkog od strane trenera Čukaričkog Nenada Lalatovića, vezano za siguran plasman ovog kluba u kvalifikacije za Ligu Evrope, nije prošlo neopaženo na “Čairu”. Tvrdnje da Nišlije imaju protekciju deluju zabrinjavajuće, kako piše na sajtu kluba, pa se pitaju da li su dobre partije, koje pružaju u poslednje vreme, “uzdrmale komfor beogradske tramvaj lige”.

Nišlije se trenutno nalaze na 3. poziciji Superlige, a ako na njoj i ostanu, igraće kvalifikacije za Ligu Evrope. Ipak, “olako iznesene tvrdnje” stratega Čukaričkog, kako pišu na sajtu Radničkog, izazivaju nepotrebnu tenziju i stavljaju ih u poziciju da se pravdaju zbog svojih dobrih igara.

Da je očigledno da nekom u Beogradu smeta jak Radnički, rekao je trener Boban Dmitrović za sajt kluba, kao i da nije tu reč samo o Radničkom, već svakome ko pokuša da uruši prestoničke “kombinacije”.

Da li je Radnički uzdrmao komfor beogradske “tramvaj lige”, u kojoj je godinama morao da zaboravi bodove još na naplatnoj rampi Nais? Da li to Radnički poštenom borbom zauzima nečije unapred osvojeno treće mesto, pa ga sada treba provući kroz medijsko blato i pokvariti mu atmosferu pred niz značajnih mečeva - pita se Dmitrović.

Osvrnuo se mladi strateg i na duele koje su odigrali Radnički i Čukarički ove sezone, a u kojima je niški tim slavio na svom terenu, dok u Beogradu nije bilo golova. Kako je jasno da će se obe ekipe naći i u plej-ofu, Dmitrović kaže da će to biti još jedna prilika da ekipa sa Banovog brda pokaže da li je kvalitetnija.

Svi u klubu su svesni da najteži posao tek predstoji, kako na samim utakmicama, tako i u igrama van terena, koje su očigledno počele izjavama gospodina Lalatovića, kojeg mi iz Radničkog izuzetno cenimo i poštujemo kao jednog od najtalentovanijih stručnjaka u Srbiji – rekao je Dmitrović.

Podsetimo, nakon utakmice koju su dva tima odigrala na “Čairu”, Lalatović je rekao “ja vam sada kažem unapred, vi ćete igrati Evropu, ja to znam”. Pošto su Nišlije “izbile” na 3. poziciju, a pred utakmicu “brđana” u Surdulici, on je ponovio da su Zvezda, Partizan i Radnički sigurni putnici u Evropu, a da se samo čeka na četvrtog.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Marko Marković

    16:22 // 27. 2. 2018.

    Ma ne cimajte se na komentare trenera koji je promenio nekoliko klubova. Samo gurajte i da će Bog da zadržite treće mesto..
    Napred Radnički!

  • Milanče

    11:49 // 27. 2. 2018.

    Pa ko da igra ligu evrope kad Radnički ne zna ni ove iz Čajetine da pobedi!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: