Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:38, 5. 4. 2012.

| Sport

Radnički: Ilić nezadovoljan odnosom igrača

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
aca ilic i igraci
Aleksandar Ilić na treningu sa igračima

Dan nakon pobede nad Sinđelićem Aleksandar Ilić istakao da je nezadovoljan odnosom igrača prema igri i zalaganjem na terenu. Nove povrede pred duel sa Teleoptikom.

Dve pobede sa novim trenerom nisu donele pozitivnu atmosferu na konferenciji lidera Prve lige. Trener Aleksandar Ilić posle dva meča ima maksimalan učinak, ali rezultati su sada pali u drugi plan jer trener nije zadovoljan odnosom igrača na terenu.

- Utakmica sa Sinđelićem je ostavila trag bez obzira na pozitivan rezultat. Nije pokazala susret sa kog svi treba da odu zadovoljni, pokazala je da imamo ozbiljne probleme. Govorim o želji, motivima, osnosu prema poslu, a to nisam video na ovoj utakmici - istakao je Ilić.

Ilić je održao ozbiljan sastanak sa igračima na kom je preneo svoje nezadovoljstvo i istakao da je njegov cilj da se prema svakom igraču ispoštuju ugovorne obaveze, ali i da igrači te obaveze opravdaju na terenu.

- Maksimalno se trudim da zaštitim instituciju, a to je klub. Najbitnije nam je prvenstvo i ispunjenje cilja, a to može kvalitetnim odnosom prema igri i odanošću prema poslu - dodao je Aleksandar Ilić.

Osim odnosa igrača, u klubu postoje i drugi problemi koji bi trebalo rešiti što pre da ekipa ne bi sledeće godine bila sam turista u Superligi.

- Ako gledamo svaku stvar posebno, nema ničeg gde je potpuno zadovoljstvo. Ali, stojim iza toga da ću se maksimalno potruditi da se jedna za drugom stavri sređuju. Ali, svi treba da damo maksimum i tada da vidimo ko koliko vredi i da se svačija vrednost ispoštuju - dodao je Aleksandar Ilić.

Ilić je istakao da su igrači nezadovoljni, ali taj problem nije od njegovog dolaska u klub, već je to nastalo mnogo ranije.

- Kako sam ja čuo, Grad je ove sezone uplatio 500.000 evra, ali nisu sve obaveze ispoštovane. Plate i premije su redovne, ali ostalo je da se ispalate delovi ugovornih obaveza - rekao je Ilić.

Naredna utakmica i šansa za popravljanje utiska je u subotu, 7. aprila kada od 16h gostuje ekipi Teleoptika. Nažalost, Ilić se i tu susreće sa problemima zbog novih i starih povreda igrača.

- Javljaju se povrede, igrači nisu dovoljno spremni za ovakav tempo. To su problemi mišićne mase. Marko Mančić sigurno ne putuje jer je u 5. minutu protiv Sinđelića osetio bol u primicačima. Bojan Đorđević ima povredu ahilove tetive. Aleksandar Petrović zadnje lože. Bratislav Pejčić se posle terapije vraća polako na teren - rekao je Ilić.

Pod znakom pitanja su i Jovan Jovanović i Miloš Petrović.

Ostali parovi 23. kola:

07.04. u 16h Sinđelić - Mladi radnik
07.04. u 16h Teleoptik - Radnički (N)

07.04. u 16h Donji Srem - Banat
07.04. u 16h Mladost( L) - Napredak
07.04. u 16h Novi Sad - Mladenovac
07.04. u 16h Bežanija - Proleter
07.04. u 16h Radnički (S) - Čukarički
08.04. u 16h Sloga (K) - Srem
08.04. u 16h Kolubara - Inđija

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • problem je

    12:19 // 6. 4. 2012.

    Umesto da u Klubu i među igračima vlada zadovoljstvo i harmonija zbog rezultata koje naš Radnički ostvaruje na terenu, mi imamo svakojaka dešavanja, odlasci trenera,nezadovoljstvo igrača...Meni liči da iza svega stoji jedan čovek,a ime mu je VLAJKOVIĆ. Tu ima još par njih,ali ovaj je PREDSEDNIK (igrača sigurno nije, a ni nas MERAKLIJA).Pesma mora da se peva..

  • LJUBA KRALJ

    08:55 // 6. 4. 2012.

    E moje MERAKLIJE kad li ce vec jednom da vam svane u te vase tikve ko je najveci problem u ovom klubu , komentarisete igrace koji su PRVI na tabeli kakvi god da su koji trpe svakakve pljuvacine na svoj racun ,treniraju svaki dan na razlicitim terenima ako ih puste posto ih obicno isteruju sa terena, svlace se i tusiraju u šupi i treniraju sa loptama koje koriste pioniri pa da li su to uslovi koji prate ekipu koja se bori za SUPERLIGU . Treba sve da vas bude sramota sto uopšte komentarisete te momke . Najveci problem je VLAJKOVIC i dok njega ne najurimo nema nam srece . Pitajte bilo kog igraca kakvo misljenje ima o svom predsedniku i sve ce vam biti jasno .OSVESTITE SE VEC JEDNOM .

    • Dare

      18:13 // 6. 4. 2012.

      Nema ti sta da pozivas i prozivas Meraklije! Spremaju oni unajvece u..... motku, da isteraju secikese na celu sa Vlajkovicem jer je prekipelo, bre!
      Igracima svaka cast!!

  • nikola

    18:34 // 5. 4. 2012.

    @Reljo - igraci KK Car Konstantin imaju najredovnija primanja i svi dobijaju ono sto su potpisali u ugovoru. U Radnickom nije dobra situacija jer se dosta kasni sa platama (osim igracima na pozajmici iz drugih klubova), a igraci se lece o sopstvenom trosku tako da to da se ne zalazu za klub ne pije vodu. Zasto je toliko igraca povredjeno treba pitati vrsnog strucnjaka Kuzmanovica i njegovog predhodnika Djordjevica.
    Sto se tice rukometasa kako igraju i treniraju i to malo sto dobijaju je previse. |Glavni igraci u proiseku imaju po 10kg viska a treniraju kao neke babe...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: