Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:38, 5. 4. 2012.

Radnički: Ilić nezadovoljan odnosom igrača

aca ilic i igraci Aleksandar Ilić na treningu sa igračima

Dan nakon pobede nad Sinđelićem trener Radničkog istakao da je nezadovoljan odnosom igrača prema igri i zalaganjem na terenu. Nove povrede pred duel sa Teleoptikom.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragisa Stanimirovic

    15:19 // 5. 4. 2012.

    Probleme imaju Somborci,Sindjelic,Cukaricki i Srem! a kakve vi to probleme imate? prvi ste ubedljivo! a samo kukate nista vam ne valja: uprava , igraci , teren... IGRAJTE FUDBAL VISE... Mozda je kriv gospodin Boban. Ovo je prilika da posle devet godina konacno udjemo u super ligu a kod vas samo nervoza.

    • Milan petrovic

      15:30 // 5. 4. 2012.

      Izgleda da im nisu isplacene zarade ..al to ne bi smeo da bude razlog.. svima nam je tesko u ovom gradu i zemlji i jedva sastavljamo kraj sa krajem..

      ajmo igraci pokazite od kakvog ste materijala.. pokazite da ste i na terenu i u zivotu vitezovi.. izgurajte ovu polusezonu i bice bolje - mora da bude!

    • Aleksa Zivkovic

      11:31 // 6. 4. 2012.

      ja sam zakljucio da je gospodin Boban kriv za sva desavanja u Radnickom jos od pre 15 godina pa sve do sada kada treneri dolaze i odlaze, politicari se zezaju, igraci nisu isplaceni a uz to treniraju u veoma losim uslovima, zato sto krova na stadionu nece biti, zato sto je pozutela trava u parku....

  • Reljo

    16:24 // 5. 4. 2012.

    Sta li se zale ove ,,napucane" zvezde iz Radnickog,pa oni imaju najbolja i najredovnija primanja u gradu. Sta onda tek da kazu rukometasi Zelje,Naise,odbojkasi,kosarkasi Konstantina koji igraju bez ikakve naknade?Kako ih bre nije sramota da se tako ponasaju sarlatanski

    • meraklija100%

      17:29 // 5. 4. 2012.

      Ove "napucane zvezde" su ako zaboravljaš PRVE na tabeli, daleko ispred svih. Zar ne misliš da su oni svoj deo odradili i još uvek rade. Sada se postavlja pitanje: KO ovde svoj deo dogovora ne ispunjava? VLAJKOVIĆ je tim igračima nešto OBEĆAVAO pa sad "puj pike ne važi". Oni daju svoj maksimum siguran sam,jer su PRVACI. Uslovi u kojima rade sigurno se odražavaju i na česte povrede. U kojim uslovima su se pripremali i sa kakvom glavom dolazili na treninge?.Najlakše je promeniti trenere i idemo dalje za još neko vreme dok se ne "potroši" i novi. Aca je u pravu što sve ovo iznosi JAVNO,mada smo ovo čuli i od prethodnih Đorđevića i Kuzmanovića (očigledno malo toga se od tada promenilo,a nadali smo se) pa neka se ova UPRAVA zapita,a ne samo da skuplja političke poene na leđima SPORTISTA.

  • Milan

    16:38 // 5. 4. 2012.

    e moj radnicki, pa sindjelic igra i gine na terenu, a da za to ne primaju ni dinara a vi ovamo kukate za jednu platu...strasno

  • Ivan Miljkovic

    16:52 // 5. 4. 2012.

    Ovo rukovodstvo Radnickog je doprinelo da se nadamo posle duzeg vremena i za novi stadion i za super ligu sta hocete vise od njih!Sta bi dao Napredak da je na vasem mestu al dzabe im pare!Uslovi za igrace bice vrhunski za koji mesec to teba jos malo izdrzati i sve ce doci na svoje mesto!Napred Radnicki

  • vlajković

    17:40 // 5. 4. 2012.

    Treneru Iliću igrači su ti podarili dve pobede za koje si ti najmanje zaslužan, a ti ih pljuješ. Probleme koji igrači imaju sa UPRAVOM ne traje od tebe, već kako kažeš i sam, od RANIJE. Šta misliš koliko dugo treba da ih UPRAVA i treneri kao ti lažu, po ko zna koji put.

  • nikola

    18:34 // 5. 4. 2012.

    @Reljo - igraci KK Car Konstantin imaju najredovnija primanja i svi dobijaju ono sto su potpisali u ugovoru. U Radnickom nije dobra situacija jer se dosta kasni sa platama (osim igracima na pozajmici iz drugih klubova), a igraci se lece o sopstvenom trosku tako da to da se ne zalazu za klub ne pije vodu. Zasto je toliko igraca povredjeno treba pitati vrsnog strucnjaka Kuzmanovica i njegovog predhodnika Djordjevica.
    Sto se tice rukometasa kako igraju i treniraju i to malo sto dobijaju je previse. |Glavni igraci u proiseku imaju po 10kg viska a treniraju kao neke babe...

  • LJUBA KRALJ

    08:55 // 6. 4. 2012.

    E moje MERAKLIJE kad li ce vec jednom da vam svane u te vase tikve ko je najveci problem u ovom klubu , komentarisete igrace koji su PRVI na tabeli kakvi god da su koji trpe svakakve pljuvacine na svoj racun ,treniraju svaki dan na razlicitim terenima ako ih puste posto ih obicno isteruju sa terena, svlace se i tusiraju u šupi i treniraju sa loptama koje koriste pioniri pa da li su to uslovi koji prate ekipu koja se bori za SUPERLIGU . Treba sve da vas bude sramota sto uopšte komentarisete te momke . Najveci problem je VLAJKOVIC i dok njega ne najurimo nema nam srece . Pitajte bilo kog igraca kakvo misljenje ima o svom predsedniku i sve ce vam biti jasno .OSVESTITE SE VEC JEDNOM .

    • Dare

      18:13 // 6. 4. 2012.

      Nema ti sta da pozivas i prozivas Meraklije! Spremaju oni unajvece u..... motku, da isteraju secikese na celu sa Vlajkovicem jer je prekipelo, bre!
      Igracima svaka cast!!

  • problem je

    12:19 // 6. 4. 2012.

    Umesto da u Klubu i među igračima vlada zadovoljstvo i harmonija zbog rezultata koje naš Radnički ostvaruje na terenu, mi imamo svakojaka dešavanja, odlasci trenera,nezadovoljstvo igrača...Meni liči da iza svega stoji jedan čovek,a ime mu je VLAJKOVIĆ. Tu ima još par njih,ali ovaj je PREDSEDNIK (igrača sigurno nije, a ni nas MERAKLIJA).Pesma mora da se peva..

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: