Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:05, 11. 8. 2015.

Radnički: "Na pobedu protiv Voždovca"

ivan-pejcic-radnicki.jpg Ivan Pejčić se vraća u konkurenciju za tim; foto: Vanja Keser

Nakon dve pobede i remija Radnički će u sredu 12. avgusta dočekati Voždovac koji je nanizao tri poraza. Trener niških fudbalera Milan Rastavac veruje da njegova ekipa može da nastavi pozitivan niz.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • RDN

    14:00 // 11. 8. 2015.

    Skripace malo u odbrani ali verujem da mozemo do pobede.Ajmo Nislije u sto vecem broju da dodjemo i pruzimo podrsku momcima da ostvare i trecu pobedu.

  • Meraklija sa Trosarine

    14:21 // 11. 8. 2015.

    Idemo svi na Cair da napunimo tribine jer su to zasluzili.Idemo SVI! Pa na kraju da slavimo.
    NAPREED RADNICKI !!!

  • 123 123

    16:41 // 11. 8. 2015.

    Pa za vecu posecenost stavite 100 za jug i 200 za istok. 300 je malo previse

    • meraklija 68

      18:32 // 11. 8. 2015.

      Dokle vise, cena je problem, da je 100, 200... Pa zar nebese besplatan ulaz pa? Nego polazak na stadion u 19h. da se izbegne guzva, zauzmes mesto i radujes se pobedi niskog Radnickog. Svaki izgovor ne prolazi.

    • pobesneli maksa

      08:33 // 12. 8. 2015.

      Voljeni klub se pomaze i kupovinom ulaznice. Dosta vise s tim glupostima o ceni karata. Cene su pristojne i ne treba nista menjati ni navise ni nanize. Paklica cigareta, pice u kazandzijskom, sve je to skuplje od placene karte kojim pomazemo svoj klub. Nema opravdanih izostanaka, svi na Cair.

  • shaft

    20:14 // 11. 8. 2015.

    Kad neko vodi klub koji je bio polufinalista kupa Uefa i osvajac Balkanskog kupa,a u goste mu dolazi nekakav Vozdovac,onda izjava mora da bude u stilu-bodovi sigurno ostaju na Cairu!Radnicki po renomeu mora biti u prvih pet,igraci i strucni stab moraju da stave do znanja da su za jucerasnje zonase veliki klub!

    • localloyal

      00:36 // 12. 8. 2015.

      Bilo nekad,vremena su se promenila...jedino je ostalo to da su zvezda i partizan i dalje privilegovani a svi ostali samo popunjavaju ligu,da predhodno navedeni ne bi igrali sami. Nadam se pobedi sutra,da se nastavi niz dobrih rezultata...

    • nije bas tako

      13:25 // 12. 8. 2015.

      Izvini ali Partizan svake godine igra Ligu Evrope, jes da budu skoro uvek zadnji u grupi ali makar igra, a Zvezda je zadnji put igrala u Evropi pre 10 god. Tu se vidi ko je favorizovan u JSL.I da, ja jesam Partizanovac, ali kad god mogu idem na Cair sa jos 2 drugara da gledamo Radnicki. Danas idemo na Cair, a 25. na JNA da slavimo ulazak u Ligu Sampiona!

  • cica

    06:39 // 12. 8. 2015.

    Ajde,momci,stavite bivsem zonasu do znanja ko je ko.Kada je Radnicki zario i palio Evropom,Vozdovac je bio zonas i igrao po terenima bez trave.Tribine nisu ni videli,osim ako su isli da gledaju neku utakmicu.Zasto Radnicki ne bi bio sampion? Dosta nam je beogradske lige i favorizovanja njenih klubova,a jos kad dovedu huligane navijace,pa ih sprovode na tribine - normalnom coveku se smuci fudbal.

    • greska

      13:14 // 12. 8. 2015.

      Ne "dovedu" ih oni, ti navijaci i simpatizeri zapravo zive u Nisu

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: