Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:04, 18. 10. 2013.

| Sport

Radnički: "Ne idemo u Kruševac da se branimo"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki,-radost,-nis.jpg
Fudbaleri Radničkog; foto: Saša Đorđević

Fudbaleri niškog Radničkog u 9. kolu Superlige gostuju Napretku, a utakmica je na programu u subotu, 19. oktobra od 19h. Trener Dragoljub Bekvalac i igrači najavljuju nadigravanje sa protivnikom.

Posle pauze u prvenstvu fudbalere Radničkog očekuje gostovanje Napretku u kom žele da prekinu niz nerešenih rezultata (3) pobedom.

- Jedno izuzetno teško gostovanje kod izuzetno organizovanog kluba, kod izuzetno selekirane i vođene ekipe koja je već duže vreme zajedno. Jako je teško pobediti u Kruševcu, a teže nadigrati. Mi ćemo probati da se nadigravamo sa Napretkom u Kruševcu. Igrali smo pripremnu utakmicu na Zlatiboru sa njima i bilo je nerešeno. To je sklop izvanredan sklop dobrih pojedinaca u jednu celinu, koju do sada niko nije nadigrao. Povratkom tvorca te ekipe Milovanovića, oni su još jači, čvršći, homogeniji i biće zaista teško pobediti u Kruševcu. Sigurno nećemo ići da se branimo - rekao je Dragoljub Bekvalac, šef stručnog štaba Radničkog.

Posle 8 kola ekipa iz Kruševca ima tri pobede, 2 remija i 3 poraza. Napredak je kod kuće igrao samo 3 utakmice i poražen je od Zvezde, igrao nerešeno sa Voždovcem i pobedio Čukarički.

(/slika2) - Mislim da mi igramo najbolji fudbal i idemo tamo po bodove. Ne razmišljamo puno o njima, znamo kako igraju. Spremamo se za utakmicu - kratak je bio Branko Pauljević, fudbaler Radničkog.

Zbog crvenog kartona dobijenog na utakmici sa Jagodinom, u timu Radničkog neće biti Vladana Pavlovića.

- Tu je Trišović koji ga je uspešno zamenio i u onom delu utakmice kada je Pavlović bio isključen. Ostali, sa manjim povredama i prehladama su na raspolaganju - dodao je Bekvalac.

Strelac gola protiv Jagodine Aleksandar Trišović veruje u povoljan rezultat svog tima.

- Mislim da je ekipa Napretka jedna čvrsta i organizovana ekipa. Najveća opasnost preti od Mirosavljevića, što pokazuje i njegov golgeterski saldo. Međutim, dobro su sklopljena ekipa i sigurno im je najjače pojačanje trener koji se vratio. Biće izuzetno teško, ali ne idemo da se branimo nego da se nadigravamo - ističe Aleksandar Trišović, igrač niškog Radničkog.

Utakmica će biti igrana u subotu, 19. oktobra od 19h na stadionu u Kruševcu, a prenosiće i Televizija Arena sport 1.

Navijači najavljuju najmasovnije gostovanje

Navijačka grupa Radničkog Meraklije najavljuju ovo gostovanje voljenog kluba kao najmasovnije do sada, a tokom prva dva dana prijavljivanja, popunjena su dva autobusa.

- Atmosfera u gradu je takva da će ulice našeg grada u subotu biti tihe i puste, invazije se sprema, ulazimo u istoriju! Pritisak sa naše tribine mora biti ogroman, pesma ne sme da stane, napravićemo domaću atmosferu našim igračima, a njihovim pakao! Ajmoooo MERAKLIJE,idemo, ulazimo u ISTORIJU 19.10. - nalazi se na Facebook pozivu.

Karte za autobus zainteresovani mogu kupiti u Šopu Meraklija, preko puta hale Čair. Šop će raditi danas od 17h do 19h. Karta košta 100 dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • ГоранЧе

    23:20 // 18. 10. 2013.

    После победе против Напретка и Звезде, Арена ће морати да уведе посебан термин за утакмице РАДНИЧКОГ. Реал био-Реал `осто

  • ГоранЧе

    23:17 // 18. 10. 2013.

    Саветујем свима да дођу на тренинге РАДН. Вечерас су капије биле отворене и било је баш занимљиво.Грми Беквалац па пршти :)

    • Dux

      14:56 // 19. 10. 2013.

      U kolko sati pocinju treniznzi?

  • Radisa

    18:26 // 18. 10. 2013.

    Bulatovicu hvataj 9 maj i tamo si javi na prijavnicu!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: