Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:55, 19. 5. 2017.

| Sport

Radnički: Ne zovemo posmatrače UEFA na utakmice

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Navijači Partizana severna tribina stadion "Čair"
U poslednjem kolu plej-ofa Radnički će gostovati Crvenoj zvezdi; foto: Vanja Keser

Iako su nakon utakmice sa Partizanom, u kojoj su izgubili sa 3:1, u niškom Radničkom rekli da je pobedu beogradskom klubu donela pompa, priče koje su bile pre utakmice i suđenje, i pored pisanja pojedinih medija, za Južne vesti kažu da nisu zvali posmatrače UEFA da nadgledaju sve utakmice poslednjeg kola plej-ofa Superlige.

Potpredsednik Radničkog Dejan Propadalo rekao je za Južne vesti da ta priča nije došla iz njihovog kluba.

Tu informaciju nismo mi dali, to nije iz naše kuće. To je neko ko pokušava da unese paniku, ali mi to nismo - rekao je Propadalo.

Nišlije su u poslednjem odigranom meču izgubile od Partizana sa 1:3, a za taj rezultat okrivili su sudije i razne priče koje su objavljivane u medijima danima pre utakmice, a nemaju veze sa fudbalom, sa ciljem da "stvore sebi uslove za pobedu".

Blefiranjem oko negiranja odluke u vezi prisustva trenera Marka Nikolića, ali i impliciranjem da u Niš vode kuvara kako ih neko ne bi otrovao tokom boravka u Nišu, pokazali su na šta su spremni kako bi sebi stvorili uslove za pobedu, iako su time unizili sport - kažu Nišlije.

U sudijske greške ubrojali su udarac koji je Uroš Đurđević zadao glavom Radošu Bulatoviću u kaznenom prostoru, a sudija nije reagovao, zatim ofsajd koji je dosuđen Nemanji Kojiću, te brojne “grube startove fudbalera Partizana, koje sudije nisu videle”.    

O njihovoj manipulaciji govori i činjenica da su dan pre odluke, objavili da oni “znaju” da će suditi Bojan Nikolić, čime su namerno obmanuli javnost kako bi sudili oni koji njima očigledno odgovaraju. Opstrukcija srpskog fudbala i fer igre je uspela, tako da čestitamo Partizanu na pobedi van terena - zaključili su u Radničkom.

Inače, Radnički nakon ovog poraza definitivno nema šanse da prestigne Mladost na 4. poziciji Superlige, koje obezbeđuje kvalifikacije za Ligu Evrope.

Ipak, na "Čairu" se još nadaju, jer priča o dobijanju licence za nastup na evropskim takmičenjima nije gotova. Nju nisu dobili ni Mladost, ni Radnički, ali Nišlije i dalje smatraju da je mogu dobiti, o čemu bi trebalo da se više zna u narednim danima, kako su rekli u upravi kluba.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nenad

    21:15 // 19. 5. 2017.

    Ma kakva Evropa,vi niste ni za seosku ligu.Propalice kad treba da dodjete do cilja onda se userete,pa sami stanete.Zato nikad na stadion ,bolje cu te pare dati u humanitarne svrhe,bar cu napraviti neko dobro delo.

  • Ivan

    12:35 // 19. 5. 2017.

    Sram bilo Tonceva koji uporno pokusava da Radnicki i Zvezdu prikaze kao bratske klubove iako to nikad nisu bili. Najnizim udarcima se sluzi bas kao i Terzic ne bi li radio u korist Zvezde a na taj nacin srozava ugled Radnickog. Ako mu je toliko stalo do Zvezde neka se vrati tamo pa neka pise saopstenja koliko hoce a Radnicki neka ostavi na miru.

    • Aperkat

      16:31 // 19. 5. 2017.

      Tacno!Pokusava uprava da nadje opravdanja za svoj nerad!Do juce su,kao bajagi,napadali zvezdu zbog neispunjavanja ugovora oko prodaje Pavkova,sad se dodvoravaju Terzicu!
      Nislije,na koga smo spali,da nijedan as Radnickog nije u upravi,vec vagabundi!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: