Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:08, 26. 11. 2023.

| Sport

Radnički Niš - poraz od Čukaričkog na debiju novog trenera

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
radnicki, cukaricki, nis, foto jelena misic
Padao sneg, padali i golovi u mreži Radničkog; foto: Jelena Mišić

Promena šefa stručnog štaba i dolazak Slavoljuba Đorđevića nisu "trgnuli" fudbalere Radničkog koji su u 16. kolu Superlige poraženi od beogradskog Čukaričkog rezultatom 2:0 (0:0) na stadionu "Čair". Ovo je osmi poraz, drugi u nizu, ekipe iz Niša koja je i dalje na 14. poziciji na tabeli.

radnicki cukaricki, nis, foto jelena misic Nije pomogla ni podrška sa tribine; foto: Jelena Mišić Povremeni sneg koji je padao tokom meča Superlige u Nišu nije mnogo uticao na igru, a nije ni pomogao domaćinu.

Čukarički je u Nišu prekinuo lošu seriju, a Radnički je nastavio sa mečevima bez bodova na "Čairu".

Imale su obe ekipe šanse u prvom poluvremenu, a najveću za Radnički nije iskorstio Vanja Ilić koji je u minutu šutirao preko gola.

Nakon 0:0 u prvom poluvremenu, već u 48. minutu Čukarički je poveo. Gol je postigao Đorđe Ivanović.

Pokušavali su niški igrači da stvore šansu, ali im to nije polazilo za nogom. Čukarički je povisio prednost na 2:0 u 77. minutu pogotkom Stefana Kovača.

radnicki, cukaricki, nis, foto jelena misi Drugi poraz u nizu; foto: Jelena Mišić Nakon poraza trener niškog tima Slavoljub Đorđević rekao je da ništa još nije gotovo.

Nismo iskoristili šansu koju smo imali. Pao je karakter posle primljenog gola. Žao mi je niške publike koja je došla da nas podrži, ali ima još da se igra. Nema predaje - rekao je Đorđević.

Sa 13 bodova iz 15 mečeva Radnički je na 14. poziciji i čeka ga teška borba u nastavku sezone.

U narednom kolu Nišlije nemaju lak zadatak jer igraju u Bačkoj Topoli sa trećeplasiranim TSC-om.

RADNIČKI – ČUKARIČKI 0:2 (0:0)

Niš, stadion "Čair".

Gledalaca: 300.

Sudija: Predrag Janjuš (Pančevo).

Žuti kartoni: Jamkam, Stajić (Radnički), Subotić, Filipovioć (Čukarički).

RADNIČKI (4-3-3): Rosić – Frej (od 65. Vlajković), Jamkam, Vojnović, Petrović – Pejović (od 58. Marjanović), Stajić, Ilić – Petrov (od 76. Ivelja), Škrbić (od 58. Jovanović), Belaković (od 58. Cvetković).

ČUKARIČKI (4-2-3-1): Filipović – Stanković, Subotić, Jovanović, Tošić – Sisoko, Docić (od 29. Kovač) – Nikčević, Miladinović (od 87. Sing), Ivanović (od 87. Adžić) – Cvetković (od 90+3. Adetunđi).

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Soldatovic

    23:53 // 29. 11. 2023.

    Волим Ниш, болим Раднички, докле год замрзнути политичар седи на функцији председника, не желим да будем део позоришта у таквој режији. Не знам да ли сте приметили да нам фали трибина, да је стадион у катастрофалном стању и да нема кривца, као и увек. Да имамо судове и тужилаштва, до сада би "неко" морао да одговара.
    Жао ми је мог града који изгледа као да су га напали Руси и Украјинци зај.едно

  • nislijski

    22:33 // 27. 11. 2023.

    Lopovska uprava, marketing kluba 0, igra 0, stadion 0, uslovi 0, navijaci 0... Doziveli smo da deca iz naseg grada u najvecem broju navijaju za strane klubove... Uskoro nam dolazi Partizan pa pogledajte koliko ce niske dece otici na jug a koliko na sever...

  • Realan

    17:30 // 27. 11. 2023.

    Ocigledno da trener nije bio problem jer se promena trenera nije ni primetila u igri Radnickog.Ovaj tim i ovi igraci jednostavno ne mogu vise od ovoga. Limitirani su. Kriv je onaj ko je selektovao ovakve igrace. Naravno da bi imali top igrace treba obezbediti za tako nesto i adekvatna novcana sretstva.Grad klub odavno ne finansira tacnije finansira sa 5% potrebe kluba.Treba nam adekvatan sponzor.

    • Razbibriga

      19:19 // 27. 11. 2023.

      Pa, nadji ga. Ko je lud da ulaze u kancerogeni klub ? Ne zamajavaj, Uprava napolje !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: