Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:50, 28. 9. 2012.

| Sport

Radnički - Partizan pod reflektorima na Čairu?

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
stadion-cair-reflektori.jpg

Reflektori na stadionu Čair u Nišu trebalo bi da prvi put budu u upotrebi 3. novembra kada Radnički dočekuje Partizan u okviru 11. kola Superlige, najavljuju u niškom Fudbalskom klubu.

160 lampi za 4 reflektora na stadionu Čair je stiglo u Niš i trebalo bi u narednom periodu da reflektori na niškom stadionu opet zasijaju.

- Sijalice za reflektore su stigle, to je donacija Fudbalskog saveza Srbije. Reflektori bi trebalo da budu kompatibilni kada se uradi krov i moći će da se prebace na krov stadiona. Treba da se završe instalacije i da se ispeskare stubovi reflektora, a to bi trebalo da rade članovi PAEK-a. Prema procenama, za mesec dana bi trebalo da bude gotovo, taman za meč Radničkog sa Partizanom - rekao je Miloš Simonović, predsednik Skupštine Radničkog.

mreza

Kako kaže Milan Pešić, gradski većnik za sport, izvođači radova su Elektrodistribucija i "MD Git" koji je i izvođač radova na rekonstrukciji stadiona Čair.

- Treba prvo da dovedemo struju za reflektore jer po onom starom kapacitetu neće moći da se priključi. Moramo da sprovedemo komplet struju, vod od Apelovca gde je glavni transformator. Postoji ugovor koji treba gradonačelnik da potpiše - rekao je Milan Pešić, gradski većnik.

Tokom narednih mesec dana treba da se uradi i rekonstrukcija mreže i farbanje i peskarenje stubova. Kako Južne vesti saznaju, za utakmicu sa Partizanom trebalo bi da bude spreman i gornji deo istočne tribine za gledaoce.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Matija Petkovic

    18:35 // 20. 10. 2012.

    GROBAR SAM I IZ NISA SAM ALI I JA VOLIM RADNICKI!!!
    UVEK NAVIJAM ZA RADNICKI KADA IGRAJU PROTIV DRUGIH KLUBOVA SAMO KAD IGRA RADNICKI-PARTIZAN NAVIJAM ZA RADNICKI :)

  • Neko Drugi

    21:19 // 17. 10. 2012.

    Dokle se stiglo sa reflektorima,tj.da li se nesto uopste radilo svih ovih dana? Cini mi se da je opet dato obecanje bez pokrica!
    Da li ce nekad neko da odgovara zbog lose ili neodradjenog posla?

  • Dexy

    00:16 // 15. 10. 2012.

    Kakva sad struja?
    Šta je falilo ranije, i ranije su reflektori sijali - ili je u pitanju OPET pranje novca?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: