Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:46, 5. 10. 2018.

| Sport

Radnički Pirot ima novog trenera

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
Marko Vidojević (levo) već radio kao pomoćni trener u Pirotu
Marko Vidojević (levo) već radio kao pomoćni trener u Pirotu; foto: Radnički Pirot

Zbog slabijih rezultata na početku sezone od očekivanih, ali i zbog opcije da sada već bivši trener Aleksandar Kuzmanović ode u inostranstvo, već u 8. kolu Srpske lige Istok, pirotski Beli imaće novog šefa stručnog štaba.

Ekipu će u narednom periodu predvoditi sa klupe Marko Vidojević, nekadašnji pomoćni trener Piroćanaca. Sa bivšim trenerom sporazumno je raskinut ugovor.

Sekretar kluba Dragan Janković kaže da su nakon raskida ugovora sa bivšim trenerom brzo reagovali i pronašli mu zamenu.

Uspostavljen je kontakt sa Markom Vidojevićem, čovekom koji je ostavio dobar utisak kada je u sezoni 2006/2007 godine bio prvi pomoćnik treneru Nebojši Vignjeviću. Tada je Radnički igrao baraž za Superligu i igrao četvrtfinale Kupa Srbije - kaže Janković.

Novi trener, ali ambicije stare, dodaje Janković, a to je da se Piroćanci vrate u Prvu ligu Srbije.

Ekipa je konačno ušla u formu, kompletirana je, a pravo nastupa stiče povratnik sa Islanda napadač Aleksandar Stojković. Nastavljamo borbu za ulazak u viši rang već od naredne utakmice - kaže Janković.

Nakon odlaska iz Pirota, novi trener Radničkog promenio je dosta klubova u Srbiji i Crnoj Gori, a poslednji angažman bio mu je u ekipi Jezera iz Plava.

Vraćam se u Pirot, ambicije su da se vratimo u viši rang. Klub je dobro organizovan, rezultati nisu ispratili to. Nadamo se da ćemo uhvatiti dobar ritam, da pobeđujemo u kontinuitetu i da se približimo vodećim ekipama - kaže Vidojević.

Stručni štab za sada ostaje nepromenjen, dodaje novi trener Piroćanaca, a na polusezoni će se videti da li će dođi do nekih promena u igračkom kadru.

Igrači su u prelaznom periodu dobro radili, bodovni zaostatak nas tera da idemo na pobedu, i u ovoj i u narednim utakmicama, kako u Pirotu, tako i na strani - kaže novi trener.

Piroćanci u subotu gostuju ekipi Jedinstva iz Paraćina, a nakon osam odigranih kola nalaze se na 3. mestu sa 7 bodova zaostatka za ekipom Temnić 1924 iz Varvarina.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nislija

    18:37 // 5. 10. 2018.

    Pirocanci nastavite kao sad za vikend predatavite jug u dobrom svetlu jedino ste vi sposobni koji mozete da posteno predstavljate jug srbije.Niski srpskoligasi bez novca prvoligasa nemamo.Dinamo bolje da igra srpsku ligu a Radnicki bez nislija.
    Ajde vi napravite stabilan klub imate sve uslove.

  • BUBANJSKA DOLINA

    14:38 // 5. 10. 2018.

    Vi bre piročanci malo ste smešni.gde ovog anonimusa nađoste.Pa naš CAR je Barcelona i to sa trenerom početnikom.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: