Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:35, 16. 1. 2020.

| Sport

Radnički Pirot počeo pripreme, početkom februara ide u Bugarsku

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
Miloš Spasić odlazi u Švajcarsku
Miloš Spasić počeo pripreme i pored najave odlaska u inostranstvo; foto: Aleksandar Ćirić

Prozivkom igrača i prvim treningom fudbaleri Radničkog iz Pirota krenuli su sa pripremama za nastavak sezone u Prvoj ligi Srbije. Deo priprema, posle dužeg vremena, Piroćanci će obaviti u inostranstvu, a po rečima i predsednika i trenera kluba, cilj je ulazak u plej-of.

Okupljene igrače pozdravili su predsednik kluba Zoran Nikolić i trener Dejan Čelar koji je, nakon obraćanja u svlačionici, izveo igrače na teren.

Na prozivci se javilo 23 igrača, a među njima nije bilo najefikasnijeg Dimitrija Pobulića, koga, kako je ranije rekao trener Čelar, najverovatnije očekuje transfer.

Verovatno će biti nekih manjih kadrovskih promena kada je u pitanju sastav. U ovom trenutku, niko nije uzeo ispisnicu i niko nije došao. Možemo očekivati neke minimalne izmene, zadovoljni smo postignutim u jesenjem delu, zato smo i zadržali kostur tima. Želja nam je da budemo među prvih osam i da igramo plej of. Želimo da igramo dobro i da pobeđujemo - rekao je Nikolić.

Prvi deo priprema fudbaleri Radničkog obaviće u Pirotu, da bi se početkom februara, najverovatnije, preselili na 2 nedelje u Bugarsku.

Pokušavamo da obezbedimo pripreme negde van Pirota, zbog homogenizacije ekipe. To je nešto što Radnički nije mogao sebi da priušti godinama - rekao je predsednik kluba.

Da je želja svih u klubu da ekipa ostane među 8 prvoplasiranih i time nakon 7 kola nastavi da igra u plej ofu, rekao je i trener Čelar koji očekuje dobre igre u nastavku sezone već od prvog kola.

Kada dolazite iz nižeg ranga primarni cilj je da se ostane. Videli smo da možemo da budemo u odabranom društvu, a posle ostanka većine igrača, uz neko pojačanje, nadamo se da možemo da budemo u plej ofu. Imamo nekoliko igrača na probi. Spasić je krenuo sa nama, ali zbog pregovora ne mogu da govorim o pojedinostima vezanim za transfere - rekao je trener.

Trener Piroćanaca je ranije rekao da će ekipa najverovatnije ostati bez Pobulića i Spasića kad je i najavio odigravanje 7 pripremnih utakmica.

Radnički u prvom kolu prolećnog dela 29. februara dočekuje prvoplasirani Grafičar.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: