Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:59, 23. 1. 2020.

| Sport

Radnički Pirot predstavio pojačanja, stiže pet novih fudbalera

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
Želja plej of Prve lige
Želja plej of Prve lige; foto: Aleksandar Ćirić

Odlazak nekolicine igrača u toku zimskog prelaznog roka iz redova Piroćanaca, pokušaće da nadomeste petorica novajlija, od kojih trojica dolaze iz redova superligaša iz Niša i Beograda.

Fudbalski klub Radnički predstavio je nova pojačanja - klub su na početku priprema pojačali napadači Marko Šarić i Vojica Nikčević iz Čukaričkog, Milorad Kojić iz imenjaka iz Niša, golman Stefan Stojanović iz Trajala i Irfan Gusljanin koji je došao iz ekipe Novog Pazara.

Predsednik kluba Zoran Nikolić kaže da je ovim dolascima prelazni rok maltene završen.

Naravno da smo morali ekipu da osvežimo i danas su sa nama petorica novih fudbalera i time je prelazni rok što se tiče dolazaka završen. Ono što smo želeli smo dobili. Na početku priprema imamo na raspolaganju sve igrače, što do sada nije bio slučaj. Očekujemo dobre pripreme i dobre rezultate - rekao je Nikolić.

Ekipu su napustili najbolji strelac Pobulić, golmani Šuljagić i Gančev, kao i Cvetanović, a ostaje nedoumica oko jednog od najboljih igrača u jesenjem delu Spasića.

On ima dozvolu da nastavi karijeru u inostranstvo i to će se znati u narednih nedelju dana - rekao je predsednik Radničkog.

Trener Dejan Čelar zadovoljan je pojačanjima i raduje se što je ekipa kompletirana već na početku priprema.

Za stručni štab je bio aktivan odmor, dosta smo planirali i razmišljali. Igrači koji su sada ovde su bili od prvog trenutka naša želja. Verujem da će se u pravom svetlu prikazati pred domaćom publikom. Pored fudbalskih kvaliteta, vodili smo računa i o ličnim osobinama i karakterima igrača. Zahvalio bih se igračima koji su nas napustili, želim im uspeh, sreću i zdravlje - rekao je Čelar.

Jedan od pojačanja Irvan Musljanin rekao je da su se poklopile njegove lične i ambicije kluba i da je za 2 dana koliko je u Pirotu video da je sve oko kluba i u njemu pozitivno.

Golovi se očekuju od novajlija iz Čukaričkog koji su obećali da će dati sve od sebe i da će golovima i asistencijama doprineti uspehu kluba.

Jesenji deo sezone fudbaleri Radničkog završili su na 7. mestu koje vodi u plej of, a za Piroćance Prva liga se nastavlja krajem februara utakmicom sa liderom prvenstva Grafičarem u Pirotu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • CENTAR PIROT

    17:41 // 24. 1. 2020.

    I vi jadni neznate gde udarate.Koj dade pravo ovom treneru početniku da dovodi igrače u klub.Će puknete ko zvečka.Pita li neko nešto alfu i omegu kluba gospodina Đžunu za nešto ili si prima platu onako bez veze.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: