Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:00, 18. 10. 2019.

| Sport

Radnički Pirot sa novim trenerom dočekuje Bačku

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
Derbi meč počinje u 15 sati
Meč počinje u 15 sati; foto: A. Kostić

Turbulentno je bilo u pirotskom prvoligašu ovih dana, sa odlaskom šefa stručnog štaba Marka Vidojevića povezali su se i loši rezultati, a šansu za izlazak iz krize fudbaleri Radničkog tražiće u meču sa Bačkom, na kome će ih predvoditi novi trener Dejan Čelar.

U 15. kolo Prve lige Piroćanci ulaze sa serijom od 3 poraza, ali i sa novim šefom stručnog štaba. Ekipu je dan pred meč sa Bačkom, preuzeo Dejan Čelar, koji je do nedavno sa klupe predvodio upravo ekipu iz Bačke Palanke.

Predstavljanje na konferenciji za novinare prethodilo je upoznavanju sa ekipom, ali kaže da se sutra ide na pobedu.

Za jedan dan ne možemo da promenimo ništa, idemo sutra da probamo da pobedimo. Imaju novog šefa stručnog štaba, većinu igrača ja nisam trenirao. Probaće da produže seriju pobeda, ali mi želimo da prekinemo našu lošu seriju - kaže Čelar.

Kaže da dolazak u Pirot u sred sezone nije planiran, ali da je spreman za izazov koji nosi rad u prvoligašu sa juga Srbije. Čelar pre Radničkog radio u Bačkoj, Voždovcu i Radniku Čelar pre Radničkog radio u Bačkoj, Voždovcu i Radniku; foto: D. M.

U životu i fudbalu nema idealnih početaka, za mene je ovo jako negativan scenario, ali sam pripremljen i verujem da će sezona biti uspešna. Mislim da je prethodni trener kvalitetno radio, da je napravio dobru bazu i moj rad će biti nadgradnja ekipe i dobrih stvari - kaže novi trener Piroćanaca.

Čelnici kluba upoznali su ga sa ambicijama za ovu sezone, koje su se, kako kaže, poklopile i sa njegovim.

Imali smo otvoren razgovor sa čelnicima kluba, obavestili su me o ambicijama i onome šta očekuju od šefa stručnog štaba. Ambicije su da se opstane u ligi, i ako se ukaže šansa, da budemo u gornjem domu. Radničkom ne pristaje da se bori za opstanak, ne mogu da obećam, ali vizija je gornji deo tabele - kaže Čelar.

Meč sa Bačkom fudbaleri Radničkog igraju u subotu, 19. oktobra od 15 sati na Gradskom stadionu u Pirotu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: