Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:27, 11. 7. 2018.

| Sport

Radnički: Uz podršku navijača na "Čairu" do pobede nad Gzirom

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
radnicki vanja keser
Za pobedu na međunarodnoj sceni nakon 35 godina; foto: JV/Vanja Keser

Premijeru u kvalifikacijama za Ligu Evrope Radnički će imati u četvrtak, 12. jula od 21 sat na svom “Čairu”. Cilj je jasan - prolazak u drugo kolo kvalifikacija, pa u niškom klubu očekuju da će sutra pobediti Gziru sa Malte uz gromoglasnu podršku sa tribina.

Iako smatra da njegov tim, zbog kratkih priprema i dovođenja igrača u hodu nije u željenoj formi, šef struke Nišlija Nenad Lalatović očekuje da će vremenom do nje doći.

Očekujem da će stadion biti, ako ne ispunjen do poslednjeg mesta, bar da će doći nekih 10, 15 hiljada ljudi, jer to bi za moje igrače i mene mnogo značilo, taj vetar u leđa. Mi smo jedan nov tim, tim koji tek treba da pokaže svoje pravo lice, ali tim koji je apsolutno spreman za prvu utakmicu, nikakav alibi ne sme da postoji - priča Lalatović.

Gzirin kvalitet je, pak, više u individualnom kvalitetu fudbalera, pa je Lalatović ponovo istakao ubojiti napad, predvođen najboljim igračem Malte, koji je samo u prošlogodišnjem šampionatu postigao 30 golova. Kao najveću prednost rivala Beograđanin ističe i to što su već imali takmičarske utakmice ove sezone, ali se i nada da će velika podrška sa tribina neutralistati uigranost rivala. (/slika2)

Fudbalski gledano, meni da dođe i Mačester ja bih rekao da nisu u prednosti, jer najviše verujem u svoje igrače i apsolutno ko god da dođe ovde ne mogu da kažem da su u prednosti u odnosu na nas. Jedna njihova prednost može da bude što su dve godine na okupu, što su doveli samo dva igrača iz Serije A, što je za svaki respekt, to je možda njihova minimalna prednost - navodi ovaj trener.

Iako nije želeo da komentariše ko će se naći u startnoj postavi, zna se koga sigurno neće biti - Siniše Babića, zbog povrede i Nikole Aksentijevića, zbog suspenzije zarađene još kada je u ovom takmičenju nastupao u dresu Partizana. Ovo jeste hendikep za nišku ekipu, s obzirom na to da obojica imaju iskustvo na međunarodnoj sceni.

Inače, fudbalska groznica sveprisutna je u Nišu ovih dana, pa se često mogu videti redovi pred biletarnicom hale “Čair”, gde se ulaznice prodaju, a po čitavom gradu postavljeni su bilbordi koji pozivaju Nišlije da daju što veću podršku svom timu. Zato fudbaleri niškog kluba očekuju pun stadio i prolazak dalje uz pomoć navijača.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ruzminko

    18:49 // 11. 7. 2018.

    Da li je tesko navesti kako se taj najbolji igrac Malte zove.

  • Mica Nislija bre

    17:39 // 11. 7. 2018.

    I ako trenutno nisam u Nisu, svim srcem sam uz vas, neka je sa srecom prvi nastup posle 35 godina. Do pobede !!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: