Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:27, 23. 9. 2017.

| Sport

Radnički bez izgovora protiv Javora, Radnik dočekuje Bačku

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički Mladost Čair Golubović Arsić
Sramno ponašanje u Kupu; foto: Vanja Keser

Nakon serije loših igara i rezultata, koje prate Radnički u poslednje vreme, trener ekipe Ivan Jević smatra da u nedelju, 24. septembra, od 19 sati nemaju drugu opciju sem pobede nad Javorom. Klub iz Ivanjice je fenjeraš, te za šestoplasirani Radnički ne bi trebalo da predstavlja problem, ali s obzirom na formu Nišlija, rezultat na “Čairu” nije mnogo izvestan.

Povrh svega, u Radničkom imaju i kadrovskih problema, pa prehlada muči Sašu Stojanovića, Nemanja Aksentijević i Slaviša Stojanović su povređeni, a jedino pozitivno je što se Marko Tomić polako priključuje na treninzima.

Protivnik Nišlija u ovom, 11. kolu, je na deobi poslednje pozicije sa Borcem, koji jeujedno i jedina ekipa koju je pobedio do sada. Pored toga su i remizirali sa Spartakom, gde su pokazali koliko mogu, s obzirom na to da su Subotičani ove sezone u samom vrhu domaćeg fudbala.

Javor je ekipa, koja je jako defanzivna, baziraju igru na kontrama i polukontrama. Imaju Cvetkovića, koji je jako opasan igrač i imaju ta dva brza igrača napred. Igraju nisko, pa mi treba da budemo pametni i mirni, da znamo šta želimo i nadam se da ćemo uspeti u tome - kaže Jević.

Iz stanja na tabeli ne vidi se u kakvoj su krizi Nišlije, s obzirom na to da su na 6. poziciji. Zapravo, oni su poraženi samo u poslednjem prvenstvenom meču od Partizana, ali je tome prethodila loša igra i teška pobeda protiv Borca, kao i remi u Bačkoj.

Poslednje u nizu je ispadanje u šesnaestini finala Kupa od trećeligaša Zlatibora. Trener Jević je rekao da je napravio “neki kombinovani sastav”, dao šansu igračima iz drugog plana, koji nju očigledno nisu iskoristili. On je njihovu igru ocenio kao sramnu i rekao da su zbog toga kažnjeni.

Imali smo sastanak sa rukovodstvom, sa igračima, pogledali smo se u oči, rekli smo jedni drugima šta imamo i nadam se dobroj reakciji posle tog sastanka. Neke intimne stvari ostaju među nama. Opomenuti su igrači, sankcionisani su - ispričao je Jević.

Saša Stojanović ocenio je da je očigledno tim u krizi, da je ona proizvod nekoliko faktora, ali i da je najbitniji da su je svi svesni, te da se trude da što pre iz nje izađu.

Karte za predstojeću utakmicu mogu se kupiti na dan odigravanja utakmice na biletarnici hale "Čair" od 10 do 19, kao i na istočnoj tribini stadiona od 17 do 19. Cene su 150 dinara za jug, 300 za istok i zapad i 1500 dinara za ložu.


Radnik favorit protiv Bačke

Na Gradskom stadionu u Surdulici, Radnik će pokušati da dođe do novih bodova, nakon debakla protiv Mačve i ispadanja u šesnaestini finala Kupa od Inđije. Meč 11. kola Super lige na programu je u nedelju, 24. septembra, od 19 sati.

Surduličani ove sezone igraju od “sjaja do očaja”, a slika i prilika toga je pobeda nad Čukaričkim u Beogradu, a odmah nakon toga poraz od Mačve sa 4:0. Zato se nalaze na 11. mestu u Super ligi, dok je njihov protivnik 14. sa bodovima prikupljenim iz jedne pobede i tri remija.

Karte su u prodaji na dan odigravanja utakmice na blagajni stadiona, od 16 do 19 sati. Cena za zapadnu tribinu je 100, a za istočnu 200 dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dejan

    15:57 // 24. 9. 2017.

    Uprava napolje

  • Aca

    17:31 // 23. 9. 2017.

    Kazite otvoreno nemamo para da se takmicimo paralelno u prvenstvu i kupu i prestanite vise da prodajete bodove narod nije glup! Protiv poslednjeg treba biti ulaz besplatan!

    • niš

      11:37 // 24. 9. 2017.

      Da, da narod je vrlo pametan. Ako će na svakoj utakmici da bude besplatan ulaz, zašto smo uzimali sezonske ulaznice?

  • gari

    17:11 // 23. 9. 2017.

    Posle svega oni još i naplaćuju karte ??? Pa vi nama treba da platite za mučenje koje gledamo od vas "na terenu" !!!! Brukate ime kluba i sve treba da vas je sramota !!!! Da se ja pitam, vi bi ste meni na ulicu, a klub u "patos ligu" pa polako, godinu za godinu u visi rang takmičenja, ako ste sposobni. Ako ne, Čair dati na korišćenje drugom niškom klubu!! I nema para iz budzeta grada !!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: