Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:43, 4. 4. 2018.

| Sport

Radnički bez najboljeg strelca protiv Napretka

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Vojvodina Rednički fudbal
Radnički će osnovni deo Superlige završiti na trećem ili četvrtom mestu; foto: Vanja Keser

U derbiju poslednjeg kola osnovnog dela Superlige sastaće se Radnički i Napredak, u četvrtak 5. aprila od 17 sati. Nišlije će u Kruševac otputovati bez trojice standardnih prvotimaca: najboljeg strelca Milana Pavkova, Saše Stojanovića i Aleksandra Subića.

Da je Radnički napredovao u svim segmentima igre, kaže trener Dragan Antić, te očekuje da taj napredak bude vidljiv i u igri. Tako on najavljuje pobedu, ali i značajne promene u sastavu.

Neki su ispali iz tima, ne zbog loše igre, nego zbog fizičke spreme. Neki će malo da odmaraju, zbog lošeg odnosa prema igri, tako da izlazimo sa jednim novim timom. Pavkov neće da igra sutra, Saša Stojanović i Aleksandar Subić. Umesto njih Aca Jovanović, Nikola Stanković i Slaviša Stojanović, sve ostalo isto - priča Antić.

Napredak se nalazi na sedmoj poziciji Superlige, sa sedam bodova manje od Radničkog. Trenutno su u blagoj rezultatskoj krizi, s obzirom na to da tokom poslednje četiri utakmice nisu uspeli da trijumfuju, a nerešeno su odigrali poslednja tri meča.

Sa druge strane, Nišlije su na četvrtoj poziciji, pošto su nakon niza od deset utakmica bez poraza, sada vezali tri bez pobede. Oni imaju isti broj bodova kao trećeplasirani Čukarički, pa prvotimac Radničkog Slaviša Stojanović kaže da ne odustaju od svog “evropskog sna”.

Ekipa Napretka je jedna sjajna ekipa sa sjajnim pojedincima. Klub Napredak je jako organizovan, tako da sutra očekujem jednu jako tešku utakmicu takmičarsku. Što se tiče nas, mi utakmicu dočekujemo u jednoj sjajnoj atmosferi. Mi od svog cilja ne odustajemo, to je Evropa, treće mesto na tabeli. Naravno, sutra idemo po tri boda - priča Stojanović.

Nakon ovog meča Radnički će otpočeti borbu za izlazak na evropsku scenu. Prvog vikenda nakon uskršnjih praznika, Nišlije će igrati protiv Čukaričkog, nevezano za ishod sutrašnjeg meča. Raspored ostalih mečeva u plej-ofu znaće se nakon ovog kola.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Cirko

    17:04 // 4. 4. 2018.

    Bravo Recko I neka si pojedine umisljene zvezde spustio dole.Niko nije imao hrabrosti da ih pomeri.Samo razmisljaj svojom glavom,ne slusaj te oko tebe jer cim okrenes ledja oni te ljagaju.SAM BUDI KRALJ,kao sto si bio u Dinamo,,,kakvi bre sportski director,asistenti,ma sve to pomeraj sto dalje od tebe.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: