Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:47, 4. 5. 2023.

| Sport

Radnički bez polufinala Kupa, Vojvodina bolja na "Čairu"

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
JLM_8419
Foto: Jelena Mišić

Novi poraz, četvrti u nizu, Radničkog iz Niša desio se u četvrtfinalu Kupa pošto je novosadska Vojvodina pobedila rezultatom 1:0 (1:0) na stadionu "Čair". Novosađani će igrati u polufinalu Kupa, a Nišlije se okreću Superligi gde ih očekuju poslednja četiri meča u plej-autu i teška borba za opstanak u eliti.

JLM_8417 Foto: Jelena Mišić Treći put ove sezone Vojvodina je bila bolja od Radničkog, a sada je bila i najblaža. Posle pobeda od 3:0 i 4:1 novosadski fudbaleri slavili su golom Nemanje Nikolića koji je u 43. minutu prevario odbranu domaćih i lobovao Rosića za vođstvo od 1:0.

Imala je Vojvodina veliku šansu u sudijskoj nadoknadi - nakon igranja rukom Stefana Marjanovića u živom zidu, nakon slobodnog udarca novosadske ekipe u nadoknadi vremena, sudija je dosudio penal za goste, ali je Vukčević šutirao pored gola.

Zbog drugog žutog kartona golmana Radničkog Dragana Rosića, u finišu meča na gol je stao Stefan Jovanović, ali srećom nije imao mnogo posla.

Domaći su imali svoje šanse, a najveću nije iskoristio Jovanović.

JLM_8327 Foto: Jelena Mišić Utakmica je počela minutom ćutanja zbog tragedije koja se desila juče u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu kada je učenik sedmog razreda pucao i ubio osam učenika i radnika obezbeđenja.

Nakon meča trener Radničkog Dragan Šarac rekao je da ekipu sada zanima samo borba za opstanak u Superligi.

Imali smo dve, tri stopostotne šanse, ali ih nismo iskoristili. Pokušali smo sve da izjednačimo i dođemo do penala, ali nismo uspeli. Idemo dalje, orijentišemo se na prvenstvo - rekao je Šarac.

Radnički u utorak, 9. maja od 18:15 igra sa Napretkom u Kruševcu u 34. kolu Superlige, odnosno četvrtom kolu plej-auta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • FILIP

    07:37 // 7. 5. 2023.

    Šarcu idi iz našeg grada.
    Mnogo ti još trebaš da učiš.
    Ako baš voliš Niš,možeš da pokušaš da radiš u Leoni,Yuru i usput treniras Batušinac,Proleter Donju Vrežinu(oni imaju lovu i žele u srpsku ligu) Radnicki Trupale itd.

  • Coya

    21:21 // 6. 5. 2023.

    Upravu ne interesuju niška deca, u interesu im je što više transfera, toliko je više provizija za njih, i naplaćivanja igračima da bi igrali...nikada neće otići sami, to su ljudi bez obraza i morala...niška deca će sreću (nesreću) tražiti svuda, samo ne u Radničkom

  • Гага

    13:59 // 6. 5. 2023.

    ...Нисмо ми уопште лоши...само су,сви други,бољи.
    Како,никако ми није јасно?!А,много ми жао!

    • Naissus

      20:17 // 6. 5. 2023.

      Ako stvarno ne vidis sta se radi i ako ti nije jasno, molim te obidji ovu rubriku jer ispadas smesna

    • Var tehnolog

      20:29 // 6. 5. 2023.

      " kad porastes, kasce ti se samo" !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: