Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:12, 3. 5. 2012.

| Sport

Radnički bez publike dočekuje Mladenovac

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
marko mancic, radnicki
Marko Mančić; foto: Ivan Mančić

U subotu, 5. maja od 17h fudbaleri Radničkog dočekuju ekipu Mladenovca u okviru 28. kola Prve lige, ali bez prisustva publike zbog kazne Disciplinske komisiji.

Protest, saopštenje, štrajk, neigranje, razgovori sa Upravom i konačan dogovor su sada iza fudbalera Radničkog i mogu da se posvete završnici prvenstva. Spisku ovonedeljnih događaja na kraju se dodaje i odluka Disciplinske komisije da zbog incidenta na meču sa Novim Sadom Radnički naredna dva meča kod kuće odigra bez publike!

Da li će sve ovo da utiče na atmosferu u ekipi i na igru, videćemo u subotu u duelu sa Mladenovcem na Delijskom Visu.

- Odnos igrača na treningu je profesionalan i ozbiljan što je i moj uslov za rad. Imam razumevanja i prema igračima i prema Upravi, a situacija se polako smiruje. Raspoloženje na treningu je bio korektno, koncentraciju sada prebacujemo da na duel sa Mladenovcem - rekao je Aleksandar Ilić, trener Radničkog.

Prva utakmica koju će niški Radnički da odigra bez podrške navijača na tribinama biće protiv Mladenovac, jedne od 6 ekipa koja je ove godine pobedila Radnički.

- Mladenovac je nezgodna ekipa, ima iskusan sastav sa par mlađih igrača. Poseduje kvalitet koji treba respektovati, dobili su Napredak sa 3:2 u prethodnom meču. U ovaj duel ulazimo maksimalno koncenterisani i spremni - rekao je Ilić koji je tek danas sa igračima odradio prvi trening nakon meča sa Slogom.
Ilić neće moći da računa na kompletan sastav jer u timu neće biti Bojana Dojkića, Bratislava Pejčića i Aleksandra Simova zbog povreda, ali ni Bojana Đorđevića zbog parnih kartona.
- Moram još da definišem sastav i odlučim. Sigurno će doći do promena u sredini jer ta linija nije igrala dobro protiv Sloge - istakao je Ilić.
Odsustvo publike na meču sa ekipom Mladenovca će biti minus za Radnički.
- Biće prazno jer se fudbal igra i zbog publike, ne samo zbog takmičenja. Siguran sam da će igrači naći način da dođu - rekao je Aleksandar Ilić.

Svi parovi 28. kola:

05.05. u 17h Radnički (N) - Mladenovac
05.05. u 17h Bežanija  - Sinđelić

05.05. u 17h Srem - Kolubara
05.05. u 17h Radnički (S) - Teleoptik
05.05. u 17h Čukarički - Mladost (L)
05.05. u 17h Proleter - Donji Srem
05.05. u 17h Inđija - Novi Sad
05.05. u 17h Mladi radnik - Sloga (K)
05.05. u 19h Napredak - Banat 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • NIšlija

    23:18 // 4. 5. 2012.

    Ne mogu da zabrane da se gleda utakmica sa brdašca i iza žice jer to nije deo stadiona!!!

  • Navijc

    12:47 // 4. 5. 2012.

    Neznam dali ce moci da se gleda utakmica sa brdasceta ili uz ogradu ali ce sigurno moci da se gleda sa okolnih zgrada tako da nas Real definitivno nece biti bez podrske!! I jos nesto mi smo kaznjeni zbog gresaka u organizaciji OK , ali ko ce kazniti sudije i delegate koji dolaze u Nis i rade to sto rade.Dali ce neko kazniti sudiju iz Uzica koji je svirao nepostojeci penal u 90 min a bar 3 takva nisu svirana nama protiv Novog Sada!!

    • Grobar iz Niša

      22:39 // 4. 5. 2012.

      Sudije su osvetoljubive, jer Radnički ne isplaćuje službena lica. Dug iznosi oko 500.000 dinara. Kad bude izmiren dug, biće opet korektnog suđenja.

  • Milaadin

    10:37 // 4. 5. 2012.

    u ovaj Mladenovac mnogo celjav igrac Milan Cokic njega ako zaustave laganini

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: