Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:55, 5. 8. 2020.

| Sport

Radnički bez šanse na stadionu "Rajko Mitić", Zvezda slavila sa 3:0

Autor:Milica JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički
Sledi domaćinstvo Novom Pazaru; ilustracija; foto: Vanja Keser

Nije Radnički uspeo da pruži veći otpor Crvenoj zvezdi u 2. kolu Superlige i tako nastavio seriju neuspeha na stadionu "Rajko Mitić". Aktuelni šampion Srbije slavio je sa 3:0.

Kako je početni elan fudbalera u crveno-belim dresovima bledeo, tako je i Radnički delovao komfornije na terenu. Međutim, u samoj završnici poluvremena Crvena zvezda je sa dva brza pogotka povratila samopouzdanje.

Prvo je u 43. minutu mlada nada domaćeg fudbala Veljko Nikolić uputio projektil sa 18 metara, pravo u malu mrežu. U nadoknadi prvog poluvremena smeteni Radnički iskoristio je i Srđan Spiridonović, koji je sa 11 metara šutirao pored Borivoja Ristića i doveo svoj tim do 2:0 pred odlazak na odmor.

Nešto bolje je zaigrao Radnički u drugom delu, a u 58. minutu imao najbolju šansu da zatrese mrežu rivala. Dušan Stojiljković, napadač koji je pre samo šest dana stigao na "Čair", dobio je loptu nakon kornera domaćina i pojurio ka golu rivala. Odlučio je da sam šutira, ali je Milan Borjan odbranio ovaj udarac.

Do ubedljivih i konačnih 3:0 stiglo se u 76. minutu. Nakon duplog pasa Bena i Spiridonovića, novajlija u redovima crveno-belih poslao je loptu Aleksandru Kataiju koji se izvukao na 13 metara od gola i poslao loptu pravo u mrežu.

U 86. minutu gosti su tražili penal, pošto je lopta pogodila u ruku Radovana Pankova, koji je upravo sa "Čaira" stigao u Crvenu zvezdu. Ipak, glavni sudija Lazar Lukić nije smatrao da ima elemenata za najstrožu kaznu.

Tako je sa 3:0 meč i završen.

Nišlije sada imaju skor od po jedne pobede i poraza, a u sledećem kolu, koje je na programu predstojećeg vikenda, ugostiće Novi Pazar.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zoki Niš

    16:41 // 6. 8. 2020.

    Draži mi je bio 10-i Radnički u staroj Jugi, nego ,,drugi,, u ovoj Kokezaniji!
    Radnički osim što je godinama Zvezdina filijala ( ne mirišem ni Zvezdu ni Partizana) , postao je i stranački klub SNS bagre , što u svojoj istoriji nije bio!
    I moj deda i moj otac se verovatno okrecu u grobu zbog onoga sto je Radnički danas!

    • Meraklija63

      20:41 // 6. 8. 2020.

      Slazem se u potpunosti sa svim komentarima,ja odavno ne gledam tekme sa ciganima jer se sve vec unapred zna i nisam vise pametan sta da komentarisem jer ovi banditi iz SPS-a i SNS-a ne dotice nista BAGRA.

  • Predrag

    11:23 // 6. 8. 2020.

    Oduzmite kapitensku traku Ristiću. Sramota je da je on kapiten bilo kog kluba. Odavno mi neko nije bio odvratniji u Radničkom, a i nema neki kvalitet. Jeste da nije neki veliki izbor, ali možda bi Stevanović mogao biti kapiten.

  • Alex

    11:21 // 6. 8. 2020.

    Rastavac je bio gospodin.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: