Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:51, 9. 11. 2018.

Radnički bez trenera Lalatovića za minut preokrenuo i pobedio Proleter

lazar-randjelovic,-fk-radnicki-nis,-jul-2018,-foto-jv-vanja-keser Radnički ostao na drugom mestu; foto: JV / Vanja Keser

Jedanaestu pobedu u superligaškog sezoni fudbaleri niškog Radničkog zabeležili su u Novom Sadu (2:1) nakon preokreta sa dva gola za jedan minut, a treći put od početka sezone na klupi nije bilo trenera niškog tima Nenada Lalatovića.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • gari

    20:54 // 9. 11. 2018.

    Opet na sreću prolaz i 3 boda... Nešto tu ne štima... Ne znam šta se dešava sa g. Lalatovićem, al pustite čoveka neka radi posao. Posle svakog meča, novi istorijski rekord za Radnički. Puna podrška g. Lalatoviću, samo napred !!!!!! Još C.Z. da omaknemo u Nišu, pa makar kasnije neosvoili ni jedan bod !!!

    • Dzoni

      21:38 // 9. 11. 2018.

      O kakvoj sreći ti pričaš momče?? Svaka utakmica nameštena.. teško da će Zvezda da pristane na nameštaljku kao svi ostali.. mislim da trenutno nemaju potrebe za tim. Lažni bodovi ne trebaju našem Radničkom..

    • Dejan

      01:13 // 10. 11. 2018.

      Tačno, pobeda je ostvarena isključivo na sreću, sto svakako nije dobro za ekipu koja želi da ostane na drugom mestu na tabeli.

  • dortmund

    07:41 // 10. 11. 2018.

    puna podrska Lalatu i Radnickom....a oko namestanja , nek se seti Zvezda i Partizan i nek zacute o namestanju utakmica . Okomili se na Lalatovica i Radnicki koji nikad bolje igre i rezultate nema od vremena Hamburga . Mi navijaci Radnickog smo uvek za trenera koji ima rezultate i Radnicki koji je napokon razdvojio blizance . Ajmoo Radnicki

    • Ja

      18:08 // 10. 11. 2018.

      Cak i za trenera koji vas je pljuvao do juce ??

  • Nikola_jo

    09:17 // 10. 11. 2018.

    Pravi ljubitelji Radnickog ne navijaju za ovakav Radnicki! Ovo je klasicna namestaljka,bruka i sramota kluba! Zato su i tribine prazne bez obzira na nikad bolji plasman na tabeli! Obice vam se ovo brzo o glavu!

  • Roko Prch

    21:48 // 9. 11. 2018.

    Namešteno. Oba kluba - sram vas bilo gledalaca.

  • Ernest H.

    22:04 // 9. 11. 2018.

    Javna je tajna zasto g.Lalatovic opravdano odsustvuje.Meni,licno je zao ,jer je zaista dobar trener a njegovo zdravlje je ugrozeno.Zelim mu puno srece u toj borbi

  • Dragan Marković

    08:48 // 10. 11. 2018.

    Слично овако се јесенас десило у Шапцу Мачва-Партизан, из 1 у 2. Лепе паре је онда, а верујем и сада, узео.

  • Nislija

    11:10 // 10. 11. 2018.

    Ne znam da li ste uopste gledali utakmicu i zasto pisete da je penal sviran dok lopta nije bila u igri kad to nije istina. Lambulic je drzao Haskica i pre kornera to je tacno, ali tek kad je korner izveden doticni je Haskica sa obe ruke oborio na dva metra od sudije i sudija je sasvim opravdano svirao penal. Vidim da bi mnogim mrziteljima vise odgovarao Nemac Brih u ovoj situaciji.

  • Ouzo

    06:56 // 11. 11. 2018.

    Zar ima jos takvih koji se pale na srpski fudbal!Ovakav fudbal se igrao pre 20 godina u Zonama i bilo je vise publike!

  • Бата

    23:19 // 9. 11. 2018.

    Од целу утакмицу, стварно, без дилеме. Само нам вредело ,друго полувреме. Са’ће доћу Београђани , ко зна шта се спрема. Напад нам нема кондицију, одбрана нам дрема. Немој ко на коридор 10, земља да се одрони, мада, ви играте за ‘иљадарке, а они за милиони. Ја ћу за Звезду да зашиљим оловку, вама остаје само, да напуните пловку ...ајмо

  • PeRecko

    12:34 // 10. 11. 2018.

    Pogledati high lights Mladost Lučane - Spartak. Pa, ono je zlo. I sad Recko kriv.

  • Dragan Zdravkovic

    22:30 // 11. 11. 2018.

    Da je Radnički bio povlašćen, kao ove sezone, u vreme dok ga je trenirao Rastavac, imao bi još više bodova na polusezoni

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: