Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:12, 20. 5. 2016.

Radnički bi da pokvari šampionsko slavlje Zvezde

RadnickiZvezda1.jpg Obe prethodne utakmice u sezoni obilovale su uzbuđenjima; foto: Vanja Keser

Fudbaleri niškog Radničkog gostovaće u poslednjem kolu plej-ofa novom šampionu Crvenoj zvezdi u subotu 21. maja u 19 sati. Niški tim je i dalje u trci za Evropu, ali moraće da trijumfuje u slavljeničkoj atmosferi na stadionu “Rajko Mitić”, uz jedan poraz konkurenata za evroscenu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • nesa

    14:33 // 20. 5. 2016.

    Niste samo rekli da sasvim "slucajno" utakmicu sudi bivsi igrac Vojvodine Novosadjanin Majo Vujovic a pomocnici su mu takodje sasvim "slucajno" svi iz Vojvodine. Vojvodina ocigledno zeli da obezbedi sebi to 4 mesto i nista ne prepusta slucaju. SRAMOTA!!!

  • meraklija sa zapada

    18:40 // 20. 5. 2016.

    Nema nista od srpskog fudbala.Ovo nebi moglo da se desi nigde sem kod nas.Ne samo sto je Majo Vujovic nekada igrao za Vojvodinu nego njegov sin sada igra za mladje selekcije Vojvodine.Direktno je u sukobu intresa. Verujem u nase momke da ce sutra uvece da pobede i Zvezdu i Maju zajedno.Ako ponovimo igru sa "Cukom" pasce i Zvezda i Majo zajedno.Toliko je Vojvodina "muvala" da bi trebalo da ispadne.

  • EVROPA

    21:48 // 20. 5. 2016.

    Ma hajde pobeda!!! Pokvari cigansku zurku.

  • Opa

    07:19 // 21. 5. 2016.

    Najbolje je odmah naci alibi u sudiji i namestanjima drugih klubova. U redu je kada Partizan izvede treci tim, ali je zavera to sto ce Zvezda da igra u najjacem sastavu. E zbog toga je Radnicki mali klub, a Nis provincija.

    • pobesneli maksa

      10:20 // 21. 5. 2016.

      Protiv Vojvodine Zvezda samo sto nije izvela ekonoma da igra i ti si se naso nesto da pricas. Bolje je biti provincijalac nego stranac u sopstvenom gradu.

    • localloyal

      10:47 // 21. 5. 2016.

      Klasicna zamena teza! Niko ne zamera zvezdi sto izvodi najjaci tim,nego je diskutabilno sto sudi Majo. Druga stvar,Nis jeste provincija zahvaljujuci tebi i tebi slicnima koji navijate za topciderske blizance,a ne za neki od niskih klubova! Trece,da li je normalno da u zavisnosti od toga ko formira vlast u Srbiji zavisi i prvak (zvezda/partizan) u fudbalu? E zato nam je fudbal skroz srozan...

    • Нишлија

      10:53 // 21. 5. 2016.

      Ко је рекао да је завера ако Звезда игра у најјачем саставу? Си читао уопште обраћање неког из Радничког? Наравно да ниси. Која је сврха овог твог коментара, осим фрустрације коју осећаш? Мали клубови не играју полуфинале УЕФА лиге. Видиш, због оваквих ставова према нама, већине навијача близанаца, многи и навијамо за разне Диле гори, Кајсере итд. и прижељкујемо да вам се деси Бордо. Поздрав.

  • zbunjen

    10:39 // 21. 5. 2016.

    Opa, nadam se da ne zelis da nam kazas kako je regularno prvenstvo i da je u redu da Zvezda igra sa Vojvodinom ne sa drugim timom nego sa trecim timom i njihov trener tada kaze da tu utakmicu smatra prijateljskom a sada i sa Borcem izvodi najbolji tim i te utakmice nisu prijateljske. Dali smatras da na tako nesto treba cutati?

  • Sale Jatak

    11:04 // 21. 5. 2016.

    Opa opa nema je Evropa, ali zavera je u tome sto Crvena Zvezda izvodi treci tim protiv Vojvodine i tako ima poklanja 4 boda u 2 utakmice ovog proleca i direktno utice na odlazak Vose i njihovog pulena Lalatovica u Evropu... To je zavera, Majo je samo statista na koga treba da padne drvlje i kamenje zbog Zvezdaske zavere koja ce se pamtiti kao najneregularnija titula u istoriji naseg fudbala...

  • Vlada

    13:00 // 21. 5. 2016.

    Često ostavljam komentar na vestima o Radničkom, ali ovaj put samo da im poželim sreću i da podsetim JV da isprate Mašinke. Pre neki dan su pobedile Napredak u polufinalu kupa. Predstoji finale protiv Spartaka, koje nisu toliko nedodirljive, kao prethodnih sezona.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: