Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:57, 10. 9. 2018.

| Sport

Radnički bolji od Rabotničkog u prijateljskoj utakmici

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Radnički
Radnički bolji od makedonske ekipe; foto: JV / Vanja Keser

U prijateljskoj utakmici, koja je odigrana u pauzi sezone zbog obaveza reprezentacije, fudbaleri Radničkog iz Niša savladali su na stadionu "Čair" Rabotnički iz Skoplja sa 3:0 (1:0).

Niški fudbaleri savladali su trenutno najbolju ekipu makedonske prve lige, a šef stručnog štaba Radničkog Nenad Lalatović pružio je šansu svim igračima iz protokola.

Radnički je poveo u trećem minutu kada je na centaršut Nermina Haskića na loptu natrčao rekonvalescent Siniša Babić i glavom je zakucao u mrežu.

Do kraja prvog dela igre niški fudbaleri su imali više prilika od svojih protivnika, ali je posle prvih 45 minuta rezultat bio 1:0.

U drugom poluvremenu su šansu dobili rezervisti, a svoju je golom iskoristio Saša Stojanović u 52. minutu, nakon što je dobio loptu od Aleksandra Jovanovića.

Konačan rezultat postavio je novajlija Marko Mitrović u 85. minutu.

Radnički će u petak, 14. septembra od 18:30 dočekati Vojvodinu u 8. kolu Superlige.

RADNIČKI - RABOTNIČKI 3:0 (1:0)

Niš, stadion "Čair".

Sudija: Aleksandar Živković (Niš).

RADNIČKI: Ristić, Aksentijević, Crnomarković, Mijailović, Todorovski, Bondarenko, Drinčić, Grbić, Babić, Stanisavljević, Haskić. U drugom poluvremenu su igrali Ivanović, Stojanović, Aleksa Jovanović, Aleksandar Jovanović, Mrkić, Apostolović, Nikodijević, Damnjanović, Mitrović.

RABOTNIČKI: Božinovski, Najdovski, Dimitrovski, Erera, Borha, Todorovski, Stjepanović, Pejev, Petkovski, Nedeljković, Žoel. U drugom poluvremenu su igrali Berk, Fazliju, Kolevski, Stankovski, Petrovski, Ajdimi, Lazarevski, Ackovski.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gordan

    11:19 // 10. 9. 2018.

    Bravo za rekonvalescenta Sinišu Babića.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: