Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:45, 5. 5. 2018.

| Sport

Radnički deklasirao Vojvodinu sa 5:0

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Babić Radnički Vojvodina
Druga zaredom ubedljiva partija Nišlija; foto: Vanja Keser

Prijatno vreme i besplatan ulaz "namamili" su Nišlije na stadion “Čair”, gde je bilo više publike nego na bilo kom meču ove sezone, ne računajući duele Radničkog i beogradskih “večitih”. Što se utakmice tiče, niški fudbaleri odigrali su solidno prvo i najubedljivije drugo poluvreme ove sezone i deklasirali Vojvodinu sa velikih 5:0.

Aleksandar Stanisavljević je dobro izveo korner, a Ranko Veselinović u pokušaju da izbaci loptu sa terena poslao je pravo u svoj gol, na isteku 9. minuta. Do kraja prvog poluvremena su Nišlije nadigrale Vojvodinu, ostavivši je bez i jedne izgledne prilike da izjednači. Ipak ni sami nisu uspeli da postignu gol, uprkos nekolicini solidnih prilika.

U prvom napadu od početka drugog dela, malo je falilo da Radnički duplira prednost, prvo preko Siniše Babića, a onda i Slaviše Stojanovića, ali su oba šuta otišla pored gola. Ipak, u mrežu je otišao onaj u 52. minutu. Stanisavljević je doveo loptu do kaznenog prostora, prosledio je Mlanu Pavkovu, koji je solidno šutirao, ali je Emil Rockov odbranio. Međutim, nije sledeći udarac, pošto je odbijena lopta otišla do Siniše Babića, koji ju je zabio u mrežu.

Svega par minuta kasnije, ponovo su se Nišlije našle u kaznenom prostoru gostiju, Daniel Avamovski oborio je Stanisavljevića, a sudija bez razmišljanja pokazao na "belu tačku". Ovog puta Pavkov je bio siguran za velikih 3:0.

U 66. minutu Slaviša Stojanović uspeo je da još jednom zatrese mrežu rivala. Sa ivice šesnaesterca odlično je šutirao i pogodio donji ugao gola rivala. Osam minuta kasnije još jednom je "proradio" Babić. Ušetao se u šesnaesterac i ponovo matirao Rockova za 5:0.

Sada su se fudbaleri sa "Čaira" izjednačili sa trećeplasiranim Spartakom po broju bodova.

Sledećeg vikenda Nišlije će gostovati Spartaku u Subotici, u 6. kolu plej-ofa. Poslednji superligaški meč Radnički će odigrati kod kuće, protiv Napretka.

Superliga, 5. kolo plej-of: Radnički – Vojvodina 5:0 (1:0)

Stadion: Čair, Niš

Publika: 3.000

Glavni sudija: Petar Piper

Strelci: Veselinović (9. minut), Babić (52. i 74. minut), Pavkov (57. minut), Stojanović (66. minut)

Radnički: Šaranov, Mijailović, Slaviša Stojanović (od 78. Krstić), Stanisavljević, Subić (od 51. Stanković), Mićić, Jovanović (od 67. Aksentijević), Pavkov, Simunović, Noma, Babić

Vojvodina: Rockov, Lazarević, Zličić (od 79. Kalezić), Arsić (od 58. Cebara), Mesarović, Antić, Veselinović, Radovanović, Putinčanin, Avramović, Vinsent Eze (od 21. minuta Gajić)

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Petar Petrovic

    15:06 // 7. 5. 2018.

    Juzna prugo, sto dalje od nas.Vojvodina.

  • Tranzicija

    10:21 // 6. 5. 2018.

    Mislio sam da Nislije bojkotuju Radnicki zbog sumnjivih penala,crvenih kartona,nedosudjenih ofsajd situacija i sl.,kad ono problem je bio u ceni karte. Znaci prijace vam Evropa i na ovaj nacin?

    • Karte

      19:10 // 6. 5. 2018.

      Karta protiv zvezde 600 dinara ovako 300.
      Ja i jos 2 detete stvarno je to mnogo radim kao i 80% nislija za 34 000.
      Odakle nam toliko za karte svaki vikend po 1000 dinara.

    • Marko

      12:56 // 7. 5. 2018.

      Ako prija blizancima na isti nacin skoro 20 godina, moze i nama.

  • Nislija

    23:40 // 5. 5. 2018.

    Ajde sad uprava kluba da obezbedi prevoz svima ko zeli u suboticu i meraklijama i obicnim gledaocima i da konacno docekamo tu evropu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: