Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:13, 9. 8. 2017.

| Sport

Radnički do pobede u nadoknadi vremena

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnicki Dinamo Golubovic
Caki Stojanović i Milan Pavkov - tek se vratili na "Čair", a već postigli prve pogotke; foto: Vanja Keser

Da se utakmica igra do poslednjih sekundi pokazali su fudbaleri Radničkog. Na meču 4. kola Super lige, koji su igrali u Šapcu protiv Mačve, izjednačen rezultat stajao je na semaforu do samog kraja, ali je niški tim postigao pogodak u 6. minutu nadoknade i tako slavio sa 2:1.

Da ga period u kome gotovo da uopšte nije nastupao na utakmicama nije unazadio, dokazao je Milan Pavkov već u drugom meču nakon povratka u tim sa "Čaira“. On je u 17. minutu omogućio svojoj ekipi da povede, nakon što mu je Lazar Arsić dodao loptu, a on je precizno šutnuo iznad golmana.

Nišlije su prednost čuvale sve do sredine drugog dela meča. Tada, u 65. minutu, iskusni Bojan Matić uspeo je da prevari golmana Mladena Živkovića, koji je tokom celog duela branio sjajno, i izjednači. Sve je delovalo kao da će timovi podeliti bodove, jer je vreme polako isticalo.

Sudija je utakmicu produžio za 6 minuta, tokom koja su se, čini se, Šapčani pomirili sa nerešenim rezultatom. Međutim, nije isto bilo i sa Nišlijama, koje su iznenadile svoje domaćine i uspele da trijumfuju uz zvuk sudijske pištaljke.

Strelac je bio još jedan povratnik u tim, popularni Saša Stojanović, koji je u igru ušao samo nekoliko trenutaka pre pobedonosnog gola. Pogodio je nakon slobodnog udarca, koji se odbio o živi zid, ali pravo u njega, što je bila greška fatalna po Šapčane.

Podsetimo, ovo je 2. pobeda Radničkog u novoj sezoni. Oni su prošlog vikenda savladali Zemun, još jednog novajliju superligaškog karavana, dok su u 1. kolu ubedljivo poraženi od Crvene zvezde. Sledeći meč bi trebalo da igraju na „Čairu“, u nedelju od 20 sati protiv Rada, koji još ne zna za pobedu.

Super liga, 4. kolo: Mačva – Radnički 1:2 (0:1)

Stadion FK Mačve u Šapcu

Gledalaca: 5000

Glavni sudija: Majo Vujović

Strelci: Matić u 65. minut (Mačva), Pavkov u 17. minutu i Saša Stojanović u 96. minutu (Radnički)

Žuti kartoni: Ivić, Jeremić, J. Jovanović, Pejović (Mačva), Aleksandar Jovanović, Stanković (Radnički)

Mačva: Filipović, Pejović, Protić, Ivić, Nenad Jovanović, Lazarević (od 46. Ristivojević), Gemović (od 80. Vladisavljević), Obrovac, Jordan Jovanović (od 56. Milinković), Matić, Jeremić

Radnički: Živković, Aksentijević, Mijailović, Simunović, Subić, Kovačević, Arsić, Slaviša Stojanović, Golubović (od 40. Stanković, od 96. Saša Stojanović), Aleksandar Jovanović, Pavkov

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivan

    12:30 // 10. 8. 2017.

    Bravo Caki majstorski gol! Lepo je sto su pobedili obe na strani ali moram da napomenem do jucerasnjih drugoligasa pa bi sve ovo uzeo sa rezervom jer nas stalno hvata euforija pa onda tresnemo o pod kad nas neko dobije na sred Caira. Protiv Rada u nedelju a onda protiv Cuke na brdu ce biti pravi test mogucnosti ove ekipe. Svi na Cair, nedelja 20h!

  • deki

    09:08 // 10. 8. 2017.

    bravo momci tako se privlaci publika. Da li je bezbedno da dodjemo u nedelju nemoj nas utepa struja?

  • Roki

    22:41 // 9. 8. 2017.

    Svaka cast na pobedi,sve cestitke...Sad bas 8:0 malo je preuvelicano,4:0 onako rutinski bi bilo dovoljno......

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: