Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:06, 9. 8. 2013.

| Sport

Radnički dobija službu marketinga

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
fk radnički Niš stadion čair

Poznati niški novinar Dragan Stanković uskoro bi trebalo da preuzme organizaciju izrade i prodaje suvenira, oglasnog prostora na stadionu, hrane i pića na stadionu "Čair", ali i da popravi imidž jednog od najvećih niških brendova, saznaju Južne vesti.

Predsednik niškog kluba Darko Bulatović potvrdio je da je Klub odlučio da angažuje Stankovića.

- Potrebna nam je velika pomoć u tom delu posla, a verujemo da Stankovićevo iskustvo tu može mnogo da pomogne - kaže Bulatović.

Stanković, pojašnjava da u Statutu Radničkog trenutno ne postoji funkcija direktora marketinga, ali da je prihvatio da u međuvremenu koordiniše aktivnosti u vezi sa promocijom i marketinškim prihodima Kluba, jer tu najviše škripe stvari.

Ipak, dodaje da saradnja zavisi i od spremnosti uprave kluba da ispuni "određene zahteve kako bi se uspostavili standardi kakve Radnički zaslužuje".

- Insistirao sam na poboljšanju odnosa sa navijačima, većoj transparentnosti, poboljšanju promocije samih igrača i jačem brendiranju kluba - kaže Stanković.


Ko je Dragan Stanković? Dragan Stanković

Karijeru je počeo kao novinar Niške televizije 1996. godine, gde je nakratko posle protesta 1997. godine bio i urednik informativnog programa.

Od 1999. do 2001. radio je paralelno za Rojters i Njujork tajms.

Nakon toga je napustio novinarstvo i obavljao poslove menadžera za odnose s javnošću, najpre u Ujedinjenim nacijama (UNDP), a zatim i u "British American tobacco" još 2 u Londonu, Sautemptonu i Minhenu. Trenutno je urednik na Belami televiziji.

- Odrastao sam uz ovaj klub, čairsko sam dete i pomoći ću koliko mogu, ali sve zavisi od Upravnog odbora i njihove spremnosti da postave zdrave temelje menadžmenta kako bismo opet punili stadion - kaže Stanković.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan Milosevic

    19:24 // 10. 8. 2013.

    Ko je ovde od pomenutih strucnjak za marketing? To je citava nauka a nesamo dobra volja i par ideja

  • Vojvoda Meraklija

    14:24 // 10. 8. 2013.

    Pije se pivo ali u normalnim zemljama i ligama,što mi nažalost nismo!Ionako je divljaštvo na stadionima i huliganstvo pa nam i pivo fali!

  • Mica Nislija bre

    19:09 // 9. 8. 2013.

    Neko rece omogucite nam da popijemo pivo na stadionu, a zasto da ne? Na svim evropskim stadionima se prodaje i pivo, doduse na tocenje i u plasticnim casama.

    • bubanjac

      14:12 // 10. 8. 2013.

      Zabranjeno je prodavati alkohol na stadionu i oko stadiona zbog toga se ova ideja ne moze sprovesti u delo.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: