Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:30, 6. 1. 2020.

| Sport

Radnički dobio još dva zimska pojačanja - stigli Subotić i Pejović

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
subotic
Subotić drugo zimko pojačanje; foto: FK Radnički

U jednom danu Fudbalski klub Radnički iz Niša dobio je dva igrača sredine terena, pošto su ugovore potpisali nekadašnji fudbaler Budućnosti iz Dobanovaca, Bežanije, novosadske Vojvodine, slovačkog Sereda i kazahstanskog Taraza Nemanja Subotić i bivši igrač Sloge iz Požege, Sevojna, užičke Slobode, kragujevačkog Radničkog, OFK Beograd, francuskog Trelisaka, Mladosti iz Lučana i Dinama iz Minska Aleksandar Pejović.

Nakon dolaska štopera Marija Maslaća, tokom zimskog prelaznog roka stigla su dva igrača sa internacionalnim iskustvom.

27-godišnji Nemanja Subotić stiže iz kazahstanskog Taraza gde je odigrao 31 meč, a srpskoj fudbalskoj javnosti najpoznatiji je po partijama u dresu Vojvodine prošle sezone.

Nakon godinu dana u Kazahstanu sa velikim nestrpljenjem očekujem povratak u srpski fudbal. Radnički je jedan od najvećih klubova u našoj zemlji, ima visoke ambicije, želi da igra u Evropi, tako da smatram da je ovo prava sredina za mene. Jedva čekam da izađem na teren i pokažem sve svoje mogućnosti. Poznajem neke od novih saigrača, radujem se saradnji sa trenerom Kosanovićem i verujem da su pred nama sjajni rezultati. U razgovorima sa ljudima iz rukovodstva kluba predočeno mi je da je cilj Radničkog plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope i ja sam tu da pomognem da taj cilj i ostvarimo - rekao je Subotić.

Prvi trening sa novom ekipom Subotić će odraditi na prozivci 10. januara, kada će se Radničkom priključiti i 29-godišnji Aleksandar Pejović.

Nekadašnji igrač Mladosti, gde je ostavio najjači utisak pošto je od 2016. do 2019. godine odigrao 97 utakmica za ekipu iz Lučana i postigao 20 golova.

Od Pejovića se očekuje da Radničkom donese veliki kvalitet na sredini terena i da bude jedan od oslonaca trenera Milorada Kosanovića u nastojanju niškog tima da narednog leta po treći put u nizu zaigra na međunarodnoj sceni - kažu u niškom klubu.

Podsetimo, tokom zimske pauze, Radnički su napustili Nikola Čumić, Rebin Sulaka i Nermin Haskić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ouzo

    22:50 // 6. 1. 2020.

    Ova dvojica promenili 13 klubova! Ko carape ih menjaju !

  • MERAKLIJA Mnogo dugo

    19:17 // 6. 1. 2020.

    g.Tončev prvo Vam čestitam Novogodišnje i Božične praznike.Opet ste dozvolili da sp.dir.dovodi igrače koji su promenili mnogo klubova.Ne nasedajte više na njegove priče,on je lik koji se ugrađuje u svaki transfer.Sve se vrti oko Batice i njega a Vi dajete svoj novac.Dosta je nama više raznih kombinacija i šema u režiji Marka Jovanovića.Mi navijači želimo mlade igrače da gledamo koji se bore a ovi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: