Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:35, 4. 10. 2017.

Radnički dobio novog trenera: Milan Đuričić konačno u Nišu

Milan Đuričić trener Radnički Plan je i da trener pomogne u radu Omladinske škole, od koje mnogo očekuju u budućnosti; foto: JV/M. J.

Čovek koji je 2010. godine sa Vojvodinom igrao finale Kupa Srbije, a bio i u stručnom štabu nacionalne selekcije do 19 godina, koja je osvojila titulu prvaka Evrope, davnašnja je želja Radničkog, a sada im je pošlo za rukom da ga dovedu na “Čair”. Reč je o Milanu Đuričiću, koji je rekao da niški klub ima kvalitetne fudbalere, ali da igraju “nezreo fudbal”, te da je njegov prvi cilj da “postanu tim”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Aca

    20:09 // 4. 10. 2017.

    Mogu reci da sem Pavkova ,Arsica i Aksentijevica ostali nemaju kvalitet!

    • Legenda

      09:19 // 5. 10. 2017.

      Bravo ACO,,,svi ostali upitno I za Dinamo Vranje,Temnic ,Sindjelic,Dunav Prahovo,,,treba se zahvaliti kapitenu I onom Petrovicu I jos mnogo njima.Sportski director je prica za sebe.Decko gubi vreme u klubu a niko ga za nista I ne pita,nebitan ama bas za nista.Gazda Ivica sam odlucuje,jedini koji vredi za klub je cika Obrad jer casno I posteno radi.

  • Ivan

    15:05 // 4. 10. 2017.

    Ovo je samo sminka da se zamazu oci navijacima. Toncev treba da ode iz kluba i povede njegove poltrone sa njim. Treba dovesti nekoga ko stvarno zeli da radi i pomogne klubu a ne da to bude predsednik iz frizidera. Cim politicari udju u fudbalske klubove odmah se nesto spletkari. Nije ni cudo sto su zlonamernici preimenovali klub u FK Trgovacki.

  • Aperkat

    05:14 // 5. 10. 2017.

    Nafali ga uprava,novinar,nafali on sam sebe!Kad nabrajas klubove koje si trenirao,treba da kazes,gde si smenjen a gde si sam otisao,zbog bolje ponude ili izazova!

  • marko

    13:30 // 4. 10. 2017.

    Uprava napolje

  • Rijaliti

    11:46 // 4. 10. 2017.

    Kakav cirkus. Pa sami sebe pljuju.Do juce su branili Jevica zvanicno sa sajta i govorili kako ostaje na istoj poziciji a danas pricaju kako je pomocnik i kako je smenjen. Direktor Jovanovic se kunuo u njega pre par dana na tv-u a sada ga i ne spominje. Na sajtu objave da ce sef strucnog staba da se bavi omladinskom skolom i kordinacijom a Djumi se obraca kao novi trener. Lud zbunjenog.

  • Naissus

    12:21 // 4. 10. 2017.

    Radnički, kao i i svi ostali "A" klubovi moraju da se otkače od političkih rukovodioca jer to je jedini način da prosperiraju. Ovako će samo nazadovati sve dok se jednom i ne ugase

    • Aki

      20:06 // 4. 10. 2017.

      Smenite Bulatovica on samo steti gradu u svim segmentima!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: