Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:59, 10. 12. 2021.

| Sport

Radnički dočekuje Čukarički u pretposlednjem meču polusezone

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
radnički
Da li Nišlije nastaviti seriju bez poraza; foto: Vanja Keser

Poslednji meč na "Čairu" ove godine fudbaleri Radničkog odigraće protiv ekipe Čukaričkog, a utakmica 20. kola Superlige Srbije igra se u subotu od 15 sati. Trener niške ekipe Radoslav Batak kaže da ih očekuje težak meč, ali će njegov tim ići na pobedu.

Nišlije su u seriji od 6 prvenstvenih mečeva bez poraza, a u ovo kolo ulaze kao šestoplasirani na tabeli sa 26 bodova, dok je Čukarički na trećem mestu sa 8 bodova više od Radničkog.

Gosti na "Čair" stižu u dobrom raspoloženju, pošto su prethodna 2 kola ostvarili ubedljive trijumfe protiv Metalca i Kolubare, pa je šef stručnog štaba Radničkog Radoslav Batak pohvalio protivnika. Ipak, kako je naglasio, njegov tim će ići na pobedu. batak, radnicki, foto lj jv Batak optimista; foto: JV / Ljubica Jocić

U goste nam dolazi mlada, poletna i ambiciozna ekipa, koja ove sezone igra veoma dopadljiv i atraktivan fudbal. Igraju ofanzivno, daju dosta golova, a posebno su bili dobri u prethodne dve utakmice koje su dobili ukupnim rezultatom 8:0. Maksimalno ih respektujemo, ali i mi ćemo se nešto pitati na našem terenu. U seriji smo dobrih igara i treba samo da na isti način uđemo i u ovaj meč. Odgovorno i disciplinovano od prvog minuta. Spremni smo za sve situcije, najavljuje se kiša, što znači da će teren biti loš, ali kako nama, tako i njima. Motivisani smo i daćemo sve od sebe da pobedimo ovu utakmicu - rekao je Batak.

Do kraja polusezone ostala su dva meča, a za razliku od nekih prethodnih mečeva, Batak nema problema sa povređenim igračima. Kaže da su iza ekipe dosta teških utakmica, da su mnogi igrači roviti, ali da su svi u konkurenciji da igraju u subotu.

Videćemo još što se tiče startne postave. Mi imamo gro prvog tima, ali pred nama je specifičan protivnik i težak teren, pa ćemo prema tome i odrediti ko će igrati. U svakom slučaju, na teren će izaći najjači sastav u ovom momentu, odnosno onaj za koji smatram da će nam doneti tri boda protiv Čukaričkog - jasan je Batak.

Meč na "Čairu" u subotu, 11. decembra, počinje u 15 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ђура

    07:42 // 11. 12. 2021.

    Победом стижемо на пет бодова од Европе .

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: