Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:09, 30. 8. 2011.

| Sport

Radnički dočekuje Dinamo u predkolu Kupa

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
fk radnicki nis

NIŠ - Fudbaleri Radničkog ugostiće u sredu, 31. avgusta od 16h na Delisjom Visu ekipu Dinama iz Vranja u poslednjem kolu kvalifikacija za Kup Srbije. Treneri obe ekipe očekuju prolaz dalje.

Nakon osvajanja Kupa Niša i Kupa regiona istočne Srbije, fudbalere niškog Radničkog očekuje poslednji korak pred plasman u glavni žreb Kupa Srbije. Put je bio dug i naporan, a na poslednjem stepeniku ih čeka dobro poznati rival iz Vranja. Dobra stvar je što se igra u Nišu, pa će i navijači moći da pomognu voljenom klubu. Radnički je u Prvoj ligi zabeležio dva remija i pobedu, pa i mečevi bez poraza daju nadu da će Niš dobiti i drugog predstavnika u 1/16 finala Kupa.

- Nećemo mnogo da mešamo sastav, biće blizu prvog tima. Biće 4 izmene u timu u odnosu na meč protiv Bežanije, a ući će u sastav igrači koji su tada bili na klupi. Očekujem pobedu i da uđemo u šesnaestinu finala Kupa Srbije. O Dinamu znam samo da su mlada i interesantna ekipa - rekao je Zvonko Đorđević, trener Radničkog.

Radnički i Dinamo su prošle sezone zamenili rangove takmičenja, pa je niški tim sada u Prvoj ligi, dok se Dinamo bori u Srpskoj ligi - Istok. Posle prva kola Dinamo je na 11. mestu sa 3 boda. U prvom kolu Vranjanci su savladali Balkanski, ali prošlog vikenda su poraženi od Borca iz Bivolja. Posle poraza u šampionatu, trener Dinama očekuje dobru utakmicu u "derbiju juga".

- Ova utakmica je došla u malo nezgodno vreme jer nam je tek počelo prvenstvo. Dolazimo u Niš da se nadigravamo, ali bez opterećenja. Probaćemo igrače koji nisu igrali u prva dva kola Srpske lige. Očekujem dobru partiju, probaćemo da pobedimo i prođemo dalje - rekao je Aleksandar Antić, trener Dinama.

Meč će biti odigran u sredu, 31. avgusta od 16h na stadionu na Delijskom Visu.

Pobednik ovog duela igraće u 1/16 finala Kupa Srbije 21. septembra. Parovi ove runde takmičenja će biti poznati nakon žreba.

Ostali parovi:

Trepča (Kosovska Mitrovica) - Kolubara (Lazarevac)
Šumadija (Jagnjilo) - Zemun (Zemun)
Mačva (Šabac) - Srem (Sremska Mitrovica)
Donji Srem (Pećinci) - Big Bul Radnički (Šid)
Mladi Radnik (Požarevac) - Teleoptik (Zemun)
Bežanija (Bežanija) - Novi Sad (Novi Sad)     

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nislija

    14:20 // 30. 8. 2011.

    u koliko sati i na kom stadionu ?

    • Lucky

      09:53 // 31. 8. 2011.

      Da si procitao tekst, mozda bi i video! :D

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: