Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:52, 12. 11. 2010.

| Sport

Radnički dočekuje Jedinstvo

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti

NIŠ – Fudbaleri Radničkog ugostiće ekipu Jedinstva iz Paraćina u 14. kolu Srpske lige – Istok. Car Konstantin gostuje Timoku.

Radnički je na prvom mestu sa 31 bodom, a u prethodnom kolu je poražen od Svrljiga. Jedinstvo je na devetom mestu sa 18 bodova, a u 13. mestu je bio bolji od Timoka.

- Očekuje nas dobra utakmica. Jedinstvo ima kvalitetnu i mladu ekipu. U špicu imaju brze igrače, a njihov najbolji igrač Miljković ima i prvoligaško iskustvo. Moramo da popravimo utisak iz Svrljiga i da pobedimo. Pozvao bih Meraklije da dođu da nas podrže, kao što su uvek do sada radili – rekao je Marko Mančić, najbolji strelac Radničkog.

Svi igrači, osim povređenom Predraga Stamenkovića će biti spremni za meč.

- Biće malo promena u timu u odnosu na sastav protiv Svrljiga. Nadam se da će igrači koji budu izašli na teren opravdati očekivanja. Moramo da održimo bodovnu razliku – rekao je Aleksandar Kuzmanović, trener Radničkog.

Meč na Čairu se igra u subotu od 13:30h.

U isto vreme, ali u Zaječaru protiv Timoka će igrati drugi niški predstavnik u Srpskoj ligi – Istok Car Konstantin. Posle 13 kola Car Konstantin je 7. sa 19 bodova, dok Timok zauzima 15. mesto sa 11 bodova.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • FORZA RADNICKI

    11:56 // 12. 11. 2010.

    FORZA RADNICKI!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: