Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:00, 1. 10. 2020.

| Sport

Radnički dočekuje Mladost: Da se iskupimo i pokažemo da je protiv Voždovca bio samo loš dan

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički Čukarički fudbal
Utakmica počinje u 19 sati; foto: Vanja Keser

Sa 5:0 izgubio je niški Radnički u prošlom kolu Superlige, lučanska Mladost sa 4:0 - ovako "poljuljana" i sa istim brojem bodova dva tima ulaze u međusobni duel, koji se igra u petak, 2. oktobra na stadionu "Čair". Niški sastav suočen je sa kadrovskim problemima pred ovaj duel.

Trener Radoslav Batak neće moći da računa na Žarka Markovića i Nemanju Subotića zbog kartona, Ognjen Bjeličić je povređen, Dušan Pantelić rovit. Novajlije Petar Đuričković i Aleksandar Kovačević odradili su samo jedan trening, pa Batak kaže da će sutra odlučiti hoće li dobiti šansu. Dobra vest je da se od povrede oporavio Todor Petrović.

Dobro smo radili tokom sedmice, atmosfera u ekipi je veoma dobra i nadamo se najboljem. Neće biti lako. Mladost je iskusna ekipa, koja ima svom prepoznatljiv stil i od njega sigurno neće odustati na našem na stadionu. Ali, na nama je da se nametnemo, da igramo našu igru i da verujemo u pobedu - rekao je Batak.

Pred jedan od derbija 10. kola Superlige, s obzirom na to da dva aktera imaju isti broj bodova i nalaze se na 6, odnosno 7. poziciji, nije bilo moguće ne pomenuti krah u prošlom kolu. Nišlije su izgubile od Voždovca sa 5:0, što je bio najubedljiviji poraz Radničkog još od 2003. godine.

Imamo veliku obavezu da se iskupimo za Voždovac i dokažemo i sebi i rukovodstvu kluba i našim navijačima da je to bio samo loš dan. Moramo da igramo svih 90 minutu i više nikada ne sme da nam se desi da padnemo u situaciji kada primimo rani gol - kaže Batak.

Početak meča zakazan je za 19 sati. Igra se bez publike, a prenos je najavljen na televiziji Arena 1.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vlada

    12:46 // 2. 10. 2020.

    Što dobaci neko sa tribina Bankoviću pred kraj utakmice Jastrebac-Radnički, 'ajd što ste prodali utakmicu, al' što im dadoste da popravljaju gol-razliku na vas?

  • Alex

    11:06 // 2. 10. 2020.

    Kad je loš dan, izgubiš 2:0 ili 3:1 i sl. Ne dozvoliš da te protivnik ponizi sa 5 golova u mreži. Ako si profesionalac.

  • Mara

    05:11 // 2. 10. 2020.

    super

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: