Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:29, 28. 8. 2020.

| Sport

Radnički dočekuje Proleter: Napašćemo ih od prvog minuta

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
radnički
Batak kaže da će se Proleteru suprotstaviti trenutno najjači sastav Radničkog; foto: JV / Vanja Keser

Maksimalan učinak na svom stadionu ove sezone u Radničkom očekuju da zadrže i nakon subote, 29. avgusta, kada dočekuju novosadski Proleter u 6. kolu Superlige. Trener niških fudbalera Radoslav Batak kaže da će njegovi izabranici napasti rivala od prvog minuta i da ciljaju pobedu, kako bi zadovoljni otišli na prvu reprezentativnu pauzu.

Nakon oporavka od povrede, Batak će ponovo moći da računa na štopera Žarka Markovića, ali ne i na vezistu Nenada Šljivića, koji je na treningu slomio ruku, pa ga očekuje duža pauza. Neće zaigrati ni poslednje pojačanje Radničkog - napadač Uroš Đuranović. On je juče potpisao za superligaša iz Niša, pa Batak očekuje da bude spreman nakon dvonedeljne pauze, koja ih očekuje posle ovog kola.

Novosađani su do sada zabeležili po dve pobede i remija, a izgubili su samo od Crvene zvezde. Sakupljenih osam bodova smestilo ih je na 10. poziciju Superlige. Radnički je nakon prošlonedeljnog poraza u Subotici pao na 8. poziciju, pošto je pre toga zabeležio tri pobede i poraz od aktuelnog šampiona Srbije.

Proleter je iskusna ekipa koja igra čvrst i disciplinovan fudbal, a u gostima se uglavnom oslanja na kontre. Nezgodan su protivnik i biće veoma važno ako uspemo da rano dođemo do vođstva. Mi ćemo igrati našu igru, napašćemo ih od prvog minuta i verujemo da ćemo nakon ovog meča zadovoljno otići na prvu reprezentativnu pauzu u ovoj sezoni - rekao je Batak.

Početak meča zakazan je za 19:30. I dalje se zbog epidemije igra bez publike, ali je direktan prenos najavljen na televiziji Arena sport 1.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dzamutka

    18:47 // 29. 8. 2020.

    @f - brate, u pravi si ! I , ja se zanosim i ne prihvatam ovo mafijastvo u srpskom fudbalu, naivno misleci da moramo uvek biti medju cetiri, jer su blizanci i Vojvodina sampioni u raznoraznim drzavama a mi smo klub svetle tradicije, koji je i u staroj Jugi bio prvoligas! Na kraju, treci smo grad u Srbiji, i logicno da moramo biti u vrhu! Na zalost, Radnicki je u rukama lihvara i politikanata !

  • Djunta

    23:45 // 28. 8. 2020.

    Jel ovo igramo sa nekakav Proleter ili sa Atletikom ? Ej, mnogo nezgodni .
    Bataku, znas li koga vodis, ti su do pre tri -cetri godine igrali vojvodjansku ligu ! Jel rukovodstvo fantomskog FSS dalo dozvolu za pobedu ?

    • f

      11:07 // 29. 8. 2020.

      druze, jel ti znas da je realnost Radnickog iz Nisa 6, 7 ili 8 mesto?

  • bojan

    16:12 // 28. 8. 2020.

    Radnicki ce biti klub tek kad bude isao na pobedu protiv Zvezde i Partizana u gostima, ovo zadovoljavanje sa pobedama na domacem terenu sa osrednjim ekipama su ambicije kluba nivoa Zlatibor Cajetina.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: