Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:21, 29. 11. 2012.

| Sport

Radnički dočekuje Rad na kraju polusezone

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
nikola-lukic,-radnicki-vojvodina.jpg
Nikola Lukić; foto: Marko Pekić

U subotu, 1. decembra od 13h na stadionu Čair fudbaleri niškog Radničkog dočekuju Rad u poslednjem kolu jesenjeg dela Superlige.

Poslednji meč ove godine fudbaleri Radničkog odigraće pred svojim navijačima. U 15. kolu Superlige Radnički dočekuje ekipu Rada, a pobeda nad rivalom bi Nišlijama donela mirniji zimski odmor.

- Došli smo u situaciju da nas samo pobeda interesuje. Tri boda bi nam dala mir pred zimsku pauzu i stabilnije bismo ušli u nastavak prvenstva - istako je Aleksandar Ilić, trener Radničkog.

Ekipa Rada je na 5. mestu tabele sa 7 pobeda, 3 remija i 4 poraza. U prethodnom kolu beogradski tim je savladao Novi Pazar sa 2:0.

- Rad je sigurno jedna od boljih ekipa u prvenstvu i to su pokazali . Radi se o dobro selektovanoj ekipi koja ima spoj mladosti i iskustva. Teško primaju golove, ističu se individualci. Luka i Kojić zaslužuju pažnju. Rad izražava kvalitet kroz dva špica - dodao je Ilić.

Kako kaže trener Ilić, protiv Rada neće svi igrači moći da konkurišu za sastav. Aleksandar Jovanović propušta meč zbog žutih kartona, dok su Miloš Petrović i Nikola Lukić bili povređeni.

- Bilo bi dobro da pobedom završimo polusezonu i sačekamo prolećni deo sezona gde nas na početku čekaju dva meča kod kuće. Moramo mirnije da uđemo u duel - kaže Milan Pavličić, fudbaler Radničkog.

Karte za ovu utakmicu biće u prodaji od petka, 30. novembra na biletarnici hale Čair. Cena za južnu tribinu je 150 dinara, a za zapad i istok je po 300 dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Mirko Nislija

    16:33 // 1. 12. 2012.

    Osobe slicne tebi i tebe molim da ne dolazite vise na utakmice Radnickog
    ===============================

    Ko si ti da nekom zabranjues ko ce doci a ko ne na stadion? Jel si stvarno umisljen da se pitas nesto u gradu , klubu itd... U Nisu ima raznih ljudi
    1) Meraklije koji navijaju za klub i u nekom su Ultra fazonu.. Tih pravih Meraklija ima oko 300 od toga 200 deca, srednja skola i osnovna.
    2) Ima meraklija koje dodju da vece utakmice, njih ne zanima nista ultra vec eto da navijaju za Nis. Na zalost ako igra Zvezda to su uglavnom momci koji navijaju za Partizan ( ali nisu toliko ultra da idu po BG na tekme, vec ljubitelji fudbala).. A ako igra Zvezda to su Grobari.
    Prava istina je da 90% Nislija navija za Zvezdu ili Partizan. To neke boli pa se prosipaju glupostima Titovi blizanci i ostalo jer ne mogu da podnesute podatke. Da nije Tita bili sada BSK i Srbija(ili Jugoslavija) i kao i u Kraljevini Jugoslaviji i ovde bi bili prvaci.

    • Meraklija iz centar

      03:46 // 2. 12. 2012.

      i sam si reko da je receno"molio bih",nista nije naredjeno.a to je i realno,ako se dodje da bi se samo napadali igraci i trener,ti ljudi i nemoraju da dodju.

  • Miki Meraklija

    04:53 // 1. 12. 2012.

    ne znam zaista sta traze ovi kompleksasi iz nisa na vestima u vezi sa radnickim.nikako mi nije jasno da neko ko je rodjen,i zivi u nisu,navija za bg klub?jos nas oce da napravi na debile,i da nas ponizava zbog ljubavi prema ovom klubu.e pa ovako,niski kompleksasi,za razliku od vas,ja sam rodjeni beogradjanin,ali igrom slucaja ja zivim u nisu,i ovaj grad smatram mojim gradom.po stvarima logike,kad zivim u ovom gradu,logicno je da navijam za neki klub koji je u ovom gradu.ja nisam kompleksas kao oni,da zato sto su ova dva partizanska tima "najbolja" u srbiji,navijam za njih,ja sam uz radnicki i kad gubi i kad dobija,uz njega sam bio i kad je igrao u 3.ligi,i sad kad igra u jsl.

  • Dubioza

    18:29 // 30. 11. 2012.

    "Ali idem na svakoj utakmici na Cairu" :D Show...drago mi je sto takvi ne navijaju za Radnicki.

    • nislijaCZ_

      22:09 // 30. 11. 2012.

      Mnogo ste jadni... Sutra kad puknete i zakucate se na dno,bice vam sve jasno.. i opet ce sudije da budu krive,i pocnite da prebrojavate,da li vas je bilo 2 ili 5 hiljade,smesni ste.A ti meraklija razmisli malo sta pises,tih 50 hiljada je doslo da navija protiv stranog kluba,a za zvezdu se navija u svim gradovima srbije pa i u Nisu! Ukljuci malo mozak..

    • Иван

      22:58 // 30. 11. 2012.

      Прво чека другаре код колима, онда улазе у стро ауто, иду на стадиону и навијају за државном пројекту.

      Да ми је његов мозак да се одморим. Наравно, уз кафу на тараси.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: