Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:25, 2. 10. 2013.

| Sport

Radnički dočekuje Vojvodinu danas od 18h

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
aleksandar-kesic.jpg

U 18h na stadionu Čair fudbaleri niškog Radničkog dočekaće ekipu Vojvodine u zaostalom meču 6. kola Superlige. Karte su u prodaji za ovu utakmicu.

Radnički danas od 18h pod svetlima reflektora igra zaostali meč 6. kola Superlige i u goste dolazi Vojvodina. Pravi fudbalski derbi za sve zaljubljenike u fudbal.

- Bez preterivanja, dolazi nam jedan od najjačih klubova i siguran sam, najboljih timova Srbije. Oni su pokazali u uvodnom delu, u Evropi o kakvom se timu radi. Unazad ne znam koliko godina napravili su najbolje rezultate u Evropi. Vodi ih jedan od najboljih mladih trenera koji je uspeo da izoluje ekipu iz svih problema, da ostanu jedina ekipa bez poraza. 

Trener Radničkog odlično poznaje ekipu Vojvodine i zna gde je najjača.

- Ekipa koja ima u svojim redovima Đurića, Vukovića, Trajkovića, bekovski par Vulićević-Leković, dalje Škuletića, koji se pokazao i igrao ovde i pokazao da je vrsan napadač, Alivodića, kom sam bio i trener, koji su motori ekipe. Nikako ne smemo da zaboravim prekaljenog crnogorskog igrača Simona Vukčevića - kaže Bekvalac.

Vojvodina je jedina ekipa u Supelrigi bez poraza, a dolazi u Niš nakon trijumfa nad Partizanom (2:1).

- Sigurno je da nas očekuje teška utakmica, u goste dolazi jedna od najboljih ekipa u Prvenstvu, jedina neporažena. Sigurno da posle utakmice sa Partizanom će doći ovde da nastave niz neizgubljenih utakmica. Međutim, mi igramo na našem stadionu, pred našim navijačima, sigurno je da i mi hoćemo da nastavimo niz neizgubljenih utakmica na našem terenu - kaže golman Radničkog Aleksandar Kesić.

Utakmica počinje u 18h na stadionu Čair, a karte su u prodaji do početka utakmice na biletarnici hale Čair. Cena promotivne karte (za mečeve sa Vojvodinom i Jagodinom) za južnu tribinu košta 200 dinara, a za istok ili zapad po 500 dinara.

- Siguran sam da će svaki igrač koji izađe na teren dati sve od sebe. Hteo bih da pozovem navijače da dođu u što većem broju da nam pomognu da ostanemo neporaženi na našem terenu i da dođemo do povoljnog rezultata - dodao je Kesić koji je ove sezone do sada primio 3 gola.

Pobeda na ovom meču Radničkom bi donela drugu poziciju na tabeli, a remi ili poraz bi ga zadržali na 5. mestu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • SaleSale

    18:50 // 2. 10. 2013.

    1-0!! ZAVRSITE STADION PO PLANU!!

  • Goran Jovanovic

    15:44 // 2. 10. 2013.

    Данашња победа би имала већу тежину од ремија са Партизаном и због јачине противника и форме Шкулетића и због наших повреда.Надам се да је Беквалац припремио неко изненађење.Он има посебан мотив данас

  • Pera

    15:26 // 2. 10. 2013.

    NEMA karata samo za današnju utakmicu!!! Zbog čega? Ja u nedelju nisam u Nišu i moram da platim istok 500 dinara.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: